Looom

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Basit dokunuşlar yardımıyla etkileyici animasyonlar oluşturun.

Looom animasyonu müzik yapmak kadar eğlenceli hale getiren iPad için yeni bir uygulamadır. Looom eleneksel animasyon araçlarını tamamen yeniden düşünmek, animasyon öğrenmek ve oluşturmak için daha özgür ve etkileyici bir yolun kilidini açıyor.

Geleneksel animasyon ustalaşmak yıllar süren sıkıcı bir süreçtir ve ne yazık ki bilgisayarlar ve animasyon yazılımı sadece bu engeli kaldırmıştır. Looom kullanmak, işletim yazılımından ziyade bir enstrüman çalmak gibi. Döngü, zaman ve ritim ile çizgileri, şekilleri ve renkleri keşfedebilirsiniz. Çizim araçları basittir ve gerçek zamanlı olarak ekleyebileceğiniz, hızlandırabileceğiniz veya yavaşlatabileceğiniz zaman çizelgesi yoktur.

James Paterson ve Caleb Wood gibi profesyoneller için daha hızlı bir ifade biçimi ve her yaştan animasyonu öğrenmek ve eğlenceli, paylaşılabilir döngüler oluşturmak isteyen yeni başlayanlar için tasarlanmıştır.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Fresco

    iOS için yepyeni bir çizim uygulaması.
  • Shapr 3D

    Aklınıza gelen 3D fikirleri hemen çizmeye başlayın.
  • AutoCAD WS

    Popüler teknik çizim programı AutoCAD'in mobil cihazlar için hazırladığı DWG formatlı dosyalarınızı açıp, düzenleyebileceğiniz çizim uygulamasıdır.
  • MyBrushes Pro

    MyBrushes Pro, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir grafik ve çizim programıdır.
  • New Pixels

    New Pixels, günümüzde çokça moda olan ve pixel art ismi verilen bir çizim tekniğini kolaylaştıran bir tür iOS uygulamasıdır.
  • SketchBook Mobile Express

    Sketchbook Mobile Express, iOS işletim sistemi yüklü olan cihazınızda sizlere profesyonel bir çizim ortamı sağlıyor.
  • Psykopaint

    Psykopaint ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çeken ve farklı çizim araçlarıyla donatılmış kapsamlı bir çizim yapma uygulamasıdır.
  • Doodle Draw for Messenger

    Doodle Draw for Messenger, Facebook'un MEssenger uygulaması üzerinde resimler çizim arkadaşlarınızın tahmin etmesini sağlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS resim çizme ve kelime oyunu.