Looty Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Looty Dungeon mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Looty Dungeon hem kolay oynanabilen, hem de kısa süre içerisinde bir bağımlılığa dönüşebilen bir mobil RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Looty Dungeon'da ganimet peşinde koşan maceracıları kontrol etmekteyiz. Bu iş için ölümcül tuzaklarla ve tehlikeli düşmanlarla dolu zindanlara iniyoruz ve bütün bu engelleri aşarak ganimetlerin yer aldığı zindanların derinliklerine doğru yol almaya çalışıyoruz.

Looty Dungeon'da düşmanlarımızı ve tuzakları geçebilmek için onların hareketlerini takip etmemiz ve akıllıca karar vermemiz gerekiyor; çünkü düşmanlarımız hareket ederken tuzaklar belli zamanlarda aktifleşiyor. Hem düşmanlarla hem de tuzaklarla boğuşmak zaman zaman oldukça güç olabiliyor. Yani Looty Dungeon hem reflekslerinizi hem de zekanızı konuşturabileceğiniz bir mobil oyun.

Looty Dungeon, Crossy Road gibi popüler oyunların geliştiricisi tarafında geliştirilmiş bir başka oyun. Oynanışta da Crossy Road'dan izlere rastlıyoruz. Yine aynı şekilde ilerlerken sağa ve sola kayıyoruz. Buna ek olarak kahramanımız kılıç ve kalkan gibi silahlarını kullanarak düşmanlarına saldırabiliyor. Oyunda 50 farklı kahraman seçeneğine sahibiz. Kazanacağımız altınla kilidini açabileceğimiz bu kahramanların herbiri kendine has yeteneklere ve saldırı şekillerine sahip. Oyunda 8 farklı bölüm sonu canavarı yer almakta.

Can Erdil Şentürk

Looty Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Looty Dungeon mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Looty Dungeon eğer zindanlara dalarak düşmanlarınızla savaşıp ganimet peşinde koşmak isterseniz size uzun süreli bir eğlence sunabilecek bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Looty Dungeon'da bizi fantastik bir macera bekliyor. Oyunda elinde kılıç ve kalkanıyla karanlık zindanlara yolculuk eden bir kahramanı yönetiyoruz. Bu serüvenimizde karşımıza birçok farklı düşman çıkıyor. Bu tehlikeli düşmanların yanısra zindanlarda ölümcül tuzaklar da yer alıyor. Bütün bu tehlikeleri atlatarak bölümleri geçiyoruz ve kahramanımızı geliştirerek yeni kahramanların kilidini açıyoruz.

Looty Dungeon'da bölümler halinde ilerleyen bir yapı mevcut. Oyundaki her bölüm küçük birer zindan şeklinde tasarlanmış. Bu zindanlarda bize farklı şekillerde ateş edebilen düşmanlar, doğru zamanlamayla atlatmamız gereken tuzaklar ve güzel ödüller bulunmakta. Kutuları kırarak altın toplayabilmekteyiz. Bölümleri geçtikçe de yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz.

Looty Dungeon'da reflekslerimizi zorlayan bir onanış mevcut. Düşmanlarımız ateş edince kalkanımızı kullanarak korunuyoruz, düşmanlarımıza yaklaştığımızda da kılıcımızla saldırıyoruz. Oyun genel olarka kolay bir şekilde oynanabiliyor. 8 bit grafikler ise oyuna retro bir tarz kazandırmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • DANDY DUNGEON

    DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Flicker

    Mobil cihazınızda hem çerezlik oyun olsun hem de RPG havasını yakalayayım diyorsanız ücretsiz Dungeon Flicker size göre.
  • Dungeon Monsters

    Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.
  • Dungeon Trackers

    Dungeon Trackers kendi destenizi toplayıp rakipleriniz ile kapışacağınız eğlenceli bir Android kart ve RPG oyunu.
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.