Lord of Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Lord of Magic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir krallık kurma oyunudur.

Lord of Magic, kendi krallığınızı inşa edip diğer oyuncularla kıyasıya mücadele ettiğiniz bir oyundur. Harika savaşların yer aldığı oyunda kendinizi geliştiriyor ve diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Lord of Magic, stratejik bilginizi test edebileceğiniz bir oyundur. Tamamı 3 boyutlu bir dünyada geçen oyunda krallığınızı kuruyor ve geliştirerek güçlü olmaya çalışıyorsunuz. Diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz ve efsanevi dövüşler gerçekleştirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı karakterlerin yer aldığı oyunda özel güçleirn sahibi olabiliyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Yeteneklerinizi de sergilediğiniz oyunda heyecan verici mücadelelere girişiyorsunuz. Ayrıca oyunu oynamaya devam ettiğiniz süre boyunca farklı ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Eğer heyecanı ve aksiyonu bol bir oyun arıyorsanız Lord of Magic bu isteğinizi karşılıyor diyebilirim. Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz oyunda birlikte diğer oyunculara saldırabilirsiniz. Karakterinizi sürekli geliştirebileceğiniz oyunda efsanevi savaşlar sizleri bekliyor.

Lord of Magic oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Lord of Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
214 MB DOSYA BOYUTU

Lord of Magic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir krallık kurma oyunudur.

Lord of Magic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendi köyünüzü inşa edebileceğiniz oyunda diğer oyuncularla kıyasıya mücadele ediyorsunuz.

Kendi krallığınızı inşa edebileceğiniz strateji tabanlı bir savaşa oyunu olarak karşımıza çıkan Lord of Magic, efsanevi dövüşlerin ve atmosferin yer aldığı bir oyundur. Oyunda heyecan verici mücadelelere girişiyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Kendi krallığınızı kurup farklı birimler inşa edebileceğiniz oyunda farklı karakterler arasından dilediğinizi seçebiliyor ve geliştirebiliyorsunuz. Oyunda hem krallığınızı hemde karakterinizi geliştirmeli ve yenilmez bir hale gelmelisiniz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda heyecan verici mücadelelere giriyor ve diğer oyunculara meydan okuyorsunuz. Oyunda kaldığınız süre boyunca da farklı ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. Özel güçler de kullanabileceğiniz Lord of Magic'i sakın kaçırmayın.

Tamamı 3 boyutlu bir dünyada geçen oyunda heyecan verici bir atmosferle karşılaşıyorsunuz. Efsanevi savaşların yer aldığı oyunda çok eğleniyor ve boş vakitlerinizi en güzel şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Eğer krallık/köy/çiftlik/şehir kurma oyunlarını seviyorsanız Lord of Magic'i seveceğinizi söyleyebilirim.

Lord of Magic oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Lord of the Rings: Rise to War

    The Lord of the Rings: Rise to War, Yüzüklerin Efendisi filminin resmi lisanslanmış mobil oyunu.
  • Heroes of Might & Magic 3 HD

    Heroes of Might & Magic 3 HD klasik strateji oyununun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur
  • Beast Lord: The New Land

    Beast Lord: The New Land, bir hayvan kolonisi kurduğunuz android strateji oyunudur.
  • Thor: Lord of Storms

    Thor: Lord of Storms ücretsiz bir aksiyon oyunudur
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth

    The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth gerçekçi grafiklerle donatılmış ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir Yüzüklerin Efendisi oyunudur.
  • LEGO The Lord of the Rings

    LEGO The Lord of the Rings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu