Lost Bubble

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11,927 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Lost Bubble balon patlatma oyunlarının son temsilcilerinden bir tanesi ve son derece heyecanlı bir yapı sunuyor.

Lost Bubble, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir balon patlatma oyunudur. Uygulama marketlerde sunulan diğer balon patlatma oyunlarının tersine Lost Bubble bizi farklı ve ilgi çekici bir hikayenin ortasına koyuyor.

Oyunda farklı zorluk seviyelerinde ve farklı tasarımlara sahip onlarca farklı bölüm yer almakta. İlk başlarda kolay ve sıradan gibi görünse de Lost Bubble'ı oynadıkça oynayasınız gelecek. Renkli görseller ve etkileyici ses efektleri oyunun en dikkat çeken yanlarından birkaçı. Lost Bubble oyuncuları kontroller konusunda rahat bırakıyor ve üç farklı mekanizma sunuyor. En rahat hissettiğinizi seçip oyuna başlayabilirsiniz.

Son zamanlarda çıkarılan oyunlardaki sosyal medya desteği sunma akımı bu oyunda da es geçilmemiş. Oyunda elde ettiğiniz puanları Facebook üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Elbette bu sayede arkadaşlarınızla rekabet ortamına da girebilirsiniz.

Genel olarak Lost Bubble balon patlatma oyunları kategorisine devrimsel yenilikler getirmese de iyi bir deneyim sunuyor.

Emircan Erdoğan

Lost Bubble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
567 TOPLAM İNDİRME
48.7 MB DOSYA BOYUTU

Lost Bubble, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon eşleştirme oyunudur.

Lost Bubble Mobile son dönemlerin en popüler oyun türü olan balon eşleştirme kategorisinde boy gösteren bir oyun. Ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki amacımız aynı renkteki ve özellikteki balonları patlatarak yüksek puanlar kazanmak.

Bu kategoride yer alan diğer örneklerin tersine Lost Bubble Mobile'de çözmemiz gereken bir problem var. Dünya karanlık sisin tehdidi altında ve biz de aynı renkli taşları eşleştirerek dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yüzlerce oyuna ev sahipliği yapan oyunda bir süre sonra ne yazık ki tekdüzelik söz konusu oluyor. İlerlemeleriniz Facebook hesabınızla senkronize edebilir ve arkadaşlarınızla kazandığınız puanları paylaşabilirsiniz.

Canlı grafikler ve bu grafikler eşlik eden ses efektleri oyunun en güzel yanlarından birkaçı. Bu tarz oyunlar içerik olarak fazla bir konu veremedikleri için grafik kaliteleriyle öne çıkmaya çalışıyor ve Lost Bubble Mobile da bir istisna değil.

Oyunun temel özellikleri;

  • Yüzlerce bölüm ve farklı tasarım
  • 20 açılabilir sihirli küre
  • Facebook desteği
  • Yüksek çözünürlüklü görseller

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız Lost Bubble Mobile'ı deneyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lost Bubble - Bubble Shooter

    Baloncukları patlatarak eğlen.
  • Bubble 9

    Bubble 9, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerledikçe zorlaşan bir bulmaca oyunudur.
  • Bubble Crush

    Bubble Crush, bulmaca oyunlarından keyif alanları cezbedecek özelliklere sahip bir oyun.
  • Diddl Bubble

    Diddl Bubble, sevimli fare Diddl ile kabarcıkları patlattığınız bir bulmaca oyunu.
  • Bubble Shooter Ralph's World

    Bubble Shooter Ralp's World renkli balonları patlatmaya çalıştığımız sürükleyici bir bulmaca oyunu.
  • Bubble Witch 3 Saga

    Bubble Witch 3 Saga, King'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu.
  • Frozen Bubble

    Frozen Bubble, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz klasik ve ücretsiz bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Shoot Bubble Deluxe

    Shoot Bubble Deluxe, Android cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilen şık ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.