Lost Weight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME

Lost Weight, özellikle çocukların severek oynayabileceği ilginç bir oyun.

Lost Weight, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere özel olarak tasarlanmış, ilginç ve keyifli bir çocuk oyunu.

Dengesiz beslenme alışkanlıkları sebebiyle kilo alan bir karakter üzerine yoğunlaşan oyunda, söz konusu bu karaktere spor yaptırıp kilo vermesini sağlamaya çalışıyoruz. Doğal olarak tüm spor aktiviteleri esnasında bu karaktere yardımcı olmak bize düşüyor. Açıkça belirtmek gerekirse bazı bölümler epey zor ve geçmek için hassas parmaklar gerekiyor.

Oyunda karşımıza 6 farklı spor oyunu çıkıyor. Bunlar arasında denge topu üzerinde durma, dambıl kaldırma, halterle bacak çalıştırma, yüzme, boks ve step tahtası üzerinde hareket etme var. Her biri farklı dinamikler üzerine kurulu ve bu yüzden her seferinde farklı bir oyun deneyimi ile karşı karşıya kalıyoruz.

Lost Weight'te yapmamız gereken tek şey spor değil. Karaktere sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırarak kilo verme sürecini hızlandırmamız da gerekiyor. Öğrenmesi kolay olduğu için her yaştan çocuk tarafından kolayca anlaşılacaktır. Hem grafik hem oyun atmosferi olarak kaliteli bir deneyim sunan Lost Weight, her ne kadar yetişkinler için uygun olmasa da çocuklar zevkle oynayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Noom Weight Loss Coach

    Noom Weight Loss Coach isimli bu asistan sayesinde günlük besin ihtiyacınızı aksatmadan sağlıklı kilo verebilirsiniz.
  • Monitor Your Weight

    Monitor Your Weight, kilonuzdaki değişimleri detaylı olarak takip edip kilo vermenize yardımcı olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Lost in Harmony

    Lost in Harmony mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur
  • Lost Twins

    Lost Twins, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden ilginç bir oyun.
  • Lost Bubble

    Lost Bubble balon patlatma oyunlarının son temsilcilerinden bir tanesi ve son derece heyecanlı bir yapı sunuyor.
  • Lost Light

    Lost Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Disney tarafından geliştirilen bir macera ve bulmaca oyunudur.
  • Lost Maze

    Lost Maze, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Lost Survivors

    Lost Survivors ile sürükleyici bir hayatta kalma oyununu deneyimleyebileceksiniz.