Love Engine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Love Engine, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve romantik bir bulmaca oyunu olan Love Engine, farklı zorlukta bölümleri ve ilginç mekanikleriyle dikkatimizi çekiyor. Son derece eğlenceli olan oyunda zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Aşktan esinlenilerek geliştirildiği söylenen Love Engine oyunu, zorlu bölümlere sahip bir bulmaca olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda iki çifti kavuşturmaya çalışıyor ve aralarındaki engelleri kaldırıyorsunuz. Zorlu bölümlere sahip olan oyunda kullanılan minimal tarzdaki grafikler ve sesler de oyuna ayrı bir renk katmış durumda. Son derece keyif verici bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Sıradışı bir kurgunun yer aldığı oyunu boş zamanlarınızda oynayabilir ve kendinizi düşünmeye sevk edebilirsiniz. 5 farklı seviyeye ve 30 farklı bölüme sahip olan oyunda tüm bölümleri geçmeniz gerekiyor.

Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken karakterleri hareket ettirerek birbirleriyle kavuşturmak. Rahatlatıcı temaya da sahip olan oyunda çok zevk alacağınızı söyleyebilirim. Bu nedenle Love Engine oyununu sakın kaçırmayın. 

Love Engine oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Love Engine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
459 MB DOSYA BOYUTU

Love Engine, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Love Engine, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sıradışı bir kurguya sahip olan oyunda çok eğleniyor ve eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Zorlu bölümlere ve seviyelere sahip bir bulmaca oyunu olarak dikkat çeken Love Engine, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur. Sade bir tasarıma ve kolay oynanışa sahip olan oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Oyunda iki farklı karakter yer alıyor ve bulmacaları çözerek iki çifti bir araya getiriyorsunuz. Keyif verici kurgusu ve eğlenceli atmosferiyle Love Engine'i mutlaka denemelisiniz. 30 farklı bölümün yer aldığı oyunda çok eğleniyorsunuz. Ayrıca sıradışı bir kurguya sahip olan oyun aşktan esinlenilerek geliştirilmiş.

Minimal tarz grafiklere sahip olan oyunda tek yapmanız gereken bulmacaları çözmek. Bulmacaları çözerek çiftleri birbirine kavuşturuyor ve eğlenceli zamanlar geçiriyorsunuz. Zevk alarak oynayabileceğiniz oyunda hem düşünüyor hemde eğlenceli vakit geçiriyorsunuz. Bulmaca oyunlarını seviyorsanız Love Engine'ı mutlaka denemelisiniz.

Love Engine oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dear My Love

    Dear My Love, eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Love Rocks starring Shakira

    Love Rocks starring Shakira mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • I Love Hue

    I Love Hue, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • I Love Hue Too

    Farklı bir bulmaca oyunu
  • Hellraid: The Escape

    Hellraid: The Escape gerilim ve maceranın bulmaca oynanışıyla geliştirildiği, görselleri ve atmosferiyle ilgi çeken, mobilde Unreal Engine 3 oyun motoruyla yapılmış bir oyundur.
  • Love Sparks APK

    Love Sparks APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir flört simülasyon oyunudur. Kurgusal karakterlerle eşleşin ve konuşmalarınızı ilerletin!
  • Crazy Love Story

    Crazy Love Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz evlendirme oyunu.
  • Love Collage Photo Frames

    Love Collage Photo Frames, aşıklara özel olarak hazırlanan bir Android kolaj oluşturma uygulaması.