Ludo All Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Renkli piyonlar ve zar aracılığıyla karmaşık bir platform üzerinde ilerleyerek birinci olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve iOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve masa oyunları arasında kedisine yer bulan Ludo All Star, farklı renklere sahip bloklardan oluşan bir platformda zar atarak piyonlarınızı ilerleteceğiniz ve hedef bölgeye herkesten önce ulaşarak puan toplayacağınız eğlenceli bir aile oyunudur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, 4 farklı renge sahip piyonlardan dilediğinizi seçmek ve zar atarak platformda ilerlemektir. Oyuna başlamadan önce her oyuncu zar atar ve en büyük sayıyı atan oyuna başlar.

Attığınız zar sayısı kadar ileri hamlede bulunmalısınız. En kısa sürede hedefe ulaşan oyuncu birinci olur.

Oyunu online olarak oynayabilir ve 2 ya da 4 kişilik seçenekleriyle dünyanın en güçlü oyuncularına karşı mücadele edebilirsiniz. Ayrıca oyun sırasında canlı sohbet özelliğini kullanarak rakiplerinizle konuşabilir ve oyunu daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz.

5 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Ludo All Star’a sizde ücretsiz olarak ulaşabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Ludo All Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
61.6 MB DOSYA BOYUTU

Renkli piyonlar ve zar aracılığıyla karmaşık bir platform üzerinde ilerleyerek birinci olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda masa oyunları kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Ludo All Star, 4 farklı renkten oluşan piyonlar aracılığıyla bir platformda ilerleyerek hedefe ulaşmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve eğlendirici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, zar atarak platformdaki kutucuklarda ilerlemek ve belirlenen noktaya ulaşarak birinci olmaktır. 4 ayrı renge sahip piyonlardan dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

Oyuna başlamadan önce herkes zar atar ve en yüksek atan oyuna ilk önce başlar. Hedefe ilk ulaşan olmak için attığınız zarların yüksek sayılardan oluşması gerekmektedir. Bu sayede birinci olabilir ve puan toplayabilirsiniz.

Oyunu online olarak da oynayabilir ve dünyanın her tarafından farklı oyuncularla karşılaşabilirsiniz. Canlı sohbeti kullanarak oyun esnasında oyuncularla konuşabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Hem Android hem de iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Ludo All Star, uzun yıllardır eskimeyen eğlenceli bir aile oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yalla Ludo - Ludo&Domino

    Yalla Ludo - Ludo&Domino İndir Android: Online kızma birader ve domino oynayın.
  • All Star Quarterback 19

    Amerikan futbolu maçlarına katılacağız.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Ludo Star

    Kızma Birader oynarken sinirlenmemeye çalış.
  • Ludo King APK

    Ludo King APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir masa oyunudur. Çeşitli temalarda oynayın ve arkadaşlarınızla mücadele edin!
  • All-Star Troopers

    All-Star Troopers'da uzaydaki savaşa liderlik etme zamanı.
  • All Terrain: Hill Trials

    Farklı araç modellerini süreceğiz.
  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.