Lumosity Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Lumosity Android uygulaması ile her an her yerde zihin ve hafıza egzersizleri yapabilirsiniz.

Lumosity uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir zihin çalıştırma uygulaması ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Her ne kadar tüm özellikleri ücretsiz olmasa da ilk olarak temel zihin geliştirme araçlarını kullanabilir, beğenirseniz uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak daha gelişmiş araçlara ulaşabilirsiniz. Uygulamada her şey açık ve sorunsuz bir şekilde belirtildiği için her bir egzersizde neler yapmanız gerektiğini kolayca tespit edebilirsiniz.

Uygulama içerisinde bulunan egzersizler oldukça çeşitlilik gösteriyorlar ve bu çeşitlilik sayesinde hafızayı iyileştirme oyunlarından tutun da daha hızlı karar verme oyunlarına kadar onlarca farklı kategoride kendinizi geliştirebiliyorsunuz. Bu sayede sadece tek bir zihin egzersizi değil, onlarca farklı egzersiz olanağından faydalanabilir ve tüm alanlarda zihninizi zorlayabilirsiniz.

Uygulamada bulunan grafikler ve görsel öğeler herkesin anlayabileceği ve sevebileceği şekilde düzenlenmiş. Bu sayede egzersizler sırasında sıkılmanızın önüne geçilmeye çalışılmış. Ayrıca her bir egzersizin sonunda gösterdiğiniz performansa dair sunulan raporlar daha kolay bir şekilde kendinizi ölçmenizi sağlayacaktır.

Lomosity aynı zamanda diğer mobil platformlarda ve webde de bulunduğu için Android’deki gelişiminizi üyeliğiniz sayesinde diğer platformlarda da devam ettirebilirsiniz. Uygulamanın akıcı yapısı herhangi bir performans sorunu yaşamadan tüm egzersizleri tamamlamanıza izin verecektir.

Eğer gelişiminize hiç bir katkısı olmayan oyunlardan sıkıldıysanız ve kendinizi farklı alanlarda test etmeyi istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Lumosity Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
616 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Hafızanızı ve bilişsel yeteneklerinizi arttırmak için bu ücretsiz iPhone hafıza geliştirme uygulamasını kullanabilirsiniz.

Lumosity Mobile uygulaması iPhone ve iPad kullanıcılarına hitap eden bir hafıza güçlendirme uygulaması ve her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Ücretsiz olması ise zihin alıştırmalarınızı yapabilmeniz için uygun koşulları biraraya getiriyor. Sahip olduğu alıştırmalar zevkli ve eğlenceli olduğu için bir yandan hafızanızı çalıştırırken bir yandan da keyif almanız mümkün hale geliyor. Zira içerisindeki bu alıştırmalar tamaman bilimsel olarak hesaplanmış ve kanıtlanmış alıştırmalardan oluşuyorlar.

Nöro-bilimadamları tarafından tasarlanan uygulama, hafızanızın yanında dikkat etme ve konsantrasyon yeteneklerinizin de arttırılmasında kullanılabiliyor. Bilişsel yeteneklerinizde sağlanacak artışların sizi daha iyi kılacağına dair şüphe olmadığından uygulama için her gün bir miktar zaman ayırmanızı öneriyoruz. Hali hazırda sizin için hazırlanmış bir takvime de sahip olan uygulama böylece zihin alıştırmalarınızı kaçırmamanızı sağlıyor.

Ayrıca zaman içerisindeki performansınızı da takip edebilmenizi sağlayan bir yapısı olan Lumosity Mobile uygulaması, zihinsel olarak ne kadar ilerleme kaydettiğinizi farketmenize yardımcı oluyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moodle Mobile

    Moodle Mobile uygulamasıyla çevrimiçi kurslara kaydolabilir, aynı kursu alan kişilerle iletişim kurabilirsiniz.
  • Untis Mobile

    Cebinizdeki asistan!
  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • PUBG Mobile Lite APK

    PUBG Mobile Lite APK, düşük sistem gereksinimleri ister. Gelişmiş hile karşıtı sistem, PUBG Mobile Lite oyuncularına adil mücadele garantisi verir.
  • ESET Mobile Security & Antivirus

    ESET Mobile Security & Antivirus, Android telefon ve tablet kullanıcıları için antivirüs, hırsızlık, kimlik avı koruması sağlar.
  • X-Ray Mobile APK

    Sağlık verilerinin işlenebileceği röntgen programı X-Ray Mobile APK, verilerin anında cihazlara ulaştığını iddia ediyor.
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.