Luxury Clock

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
843 TOPLAM İNDİRME

Luxury Clock, saati şık ve ilgi çekici bir şekilde ekranımıza yansıtıyor.

Luxury Clock, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir ekran koruyucu. Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama, elegant görünümüyle dikkat çekiyor ve kullanıcılara zamanı şık bir şekilde gösteriyor.

Ekran kroyucunun renkleri siyah ve altın tonlarından oluşuyor. Özellikle ortam ışığı az olduğu zamanlarda epey dikkat çekici ve şık göründüğünü söyleyebiliriz. Elbette tek işlevi bununla sınırlı kalmıyor. Gelişmiş şifre ekranı ve müzik kontrol sistemiyle kullanıcıların diğer görevleri de kolayca yerine getirebilmesini sağlıyor.

Farklı kilit ekranlarından birisini seçerek güvenliğimizi bir üst basamağa taşıyabiliriz. Ek olarak, müzik kontrollerine de Luxury Clock üzerinden erişebiliyoruz. Bu kontroller de epey şık bir şekilde ekrana yansıtılıyor.

Kullanışlılıktan ödün vermeden son derece şık bir kullanım deneyimi vaat eden Luxury Clock, cihazına şık görünüm vermek için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Always On: Ambient Clock

    Always On: Ambient Clock, Android işletim sistemine sahip telefonlarında kullanabileceğiniz bir ekran kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • The Hobbit's Clock

    The Hobbit's Clock Android cihazınıza Hobbit temalı bir analog saat eklemektedir
  • Digital Clock Live Wallpaper

    Android için Digital Clock Live Wallpaper, Android telefonunuzda ve Android tabletinizde kullanabileceğiniz dijital saat canlı duvar kâğıdıdır.
  • Alarm Clock by doubleTwist

    Alarm Clock, Android akıllı telefon ve saatleriniz üzerinde kullanabileceğiniz şık tasarımı ile öne çıkan kullanışlı ve pratik bir alarm uygulamasıdır.
  • Luxury Parking

    Luxury Parking mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur
  • Google Clock

    Google Clock alarm ve kronometre içeren bir mobil saat uygulamasıdır
  • Talking Clock

    Talking Clock, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir saat uygulamasıdır.
  • The Rock Clock

    The Rock Clock mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alarm uygulamasıdır