MacX Video Converter Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,315 TOPLAM İNDİRME
33.58 MB DOSYA BOYUTU

MacX Video Converter Pro, iOS, Android, Windows Phone, PS4 ve diğer cihazlarınız üzerinde izlemek istediğiniz videoları uygun formatlara dönüştürebilen yararlı ve kullanışlı bir video format dönüştürme programıdır.

MacX Video Converter Pro, Mac'leriniz üzerindeki videoları neredeyse tüm formatlara dönüştürebilen yararlı ve kullanışlı bir video format dönüştürme programıdır.

Sade ve pratik arayüzü sayesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz program, Mac kullanıcılarının MKV, M2TS, MTS, TS, AVCHD, MP4, MOV, FLV, WMV, AVI ve diğer tüm popüler video formatlı dosyaları diğer formatlara dönüştürmesine olanak sağlıyor.

Herhangi bir kalite kaybı olmadan 32 kat hızlı şekilde dönüştürme işlemlerini gerçekleştiren MacX Video Converter Pro içerisinde 280'den fazla hazır profil bulunduruyor. Bu profilleri kullanarak iPhone, iPad, Android, Windows Phone, PS4 ve diğer cihazlarınız üzerinde izlemek için videolarınızı dönüştürebilirsiniz.

Dönüştürme işlemi dışında videolarınızı düzenleyebilmeniz için gerekli araçları size sunan program sayesinde birbirinden güzel videolar hazırlayarak arkadaşlarınız ile YouTube ve Facebook üzerinden paylaşabilirsiniz.

Program içerisinde 320'den fazla video ve 50'den fazla ses codec'i bulunmaktadır. Bu sayede istediğiniz herhangi bir video veya ses doayasını 180 farklı video formatına yada 14 farklı popüler ses dosyasına dönüştürebilirsiniz.

Format dönüştürme programına ihtiyacı olanların, Mac'leri üzerinde kullanabileceği MacX Video Converter Pro programının ücretsiz deneme sürümünü indirerek denemesini tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MacX Free iMovie Video Converter

    MacX Free iMovie Video Converter, iMovie'nin desteklediği MP4 ve MOV formatlarına videolarınızı dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir Mac video format dönüştürme programı.
  • MacX Video Converter Free Edition

    MacX Video Converter Free Edition ile kolayca videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • MacX Free MKV Video Converter

    MacX Free MKV Video Converteri, MKV formatlı videolarınızı diğer popüler video formatlarına çevirmenizi sağlayan ücretsiz bir Mac yazılımıdır.
  • Miro Video Converter

    Ücretsiz format dönüştürücü Miro Video Converter ile her tür video dosyasını ücretsiz olarak hızlıca dönüştürün.
  • iSkysoft Video Converter

    iSkysoft Video Converter ile video dönüştürme işlemlerini hızlıca yapın.
  • 4Videosoft Video Converter for Mac

    4Videosoft Video Converter ile MAC üzerinde video dönüştürme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
  • MediaHuman Video Converter

    MediaHuman Video Converter ile video dosyalarınızı tüm cihazlarınızda çalıştırabilmek için gerekli formatlara çevirmek çok kolay bir şekilde yapılabiliyor.
  • WinX HD Video Converter Deluxe

    WinX HD Video Converter, Mac için hepsi bir arada video dönüştürme programı.