Mad Aces

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Mad Aces, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir kaçış oyunudur.

Mad Aces, beceri kabiliyetinizi ölçen ve reflekslerinizi zorlayan zorlu kaçış oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, uzay karanlığında maceradan maceraya atılıyoruz. Karşımıza çıkan nesneleri yok ederek, engellerden kurtulmaya çalışarak ve birbirinden ilginç oyun karakterlerini keşfederek uzun soluklu bir deneyim yaşıyoruz. 

Oyuna ilk başladığınız andan itibaren atmosfere kendinizi kaptıracağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Dolayısıyla Mad Aces bünyelerde bağımlılık yaratıyor dersek yanlış bir yorum yapmamış oluruz. Kaçış oyunlarında aranan tüm özellikleri içinde barındırırken, retro oyun dinamikleriyle de kendine çeken bu oyunda amacımız sonsuza kadar ilerlemek. Uçma, atlama, patlatma ve çarpma özelliklerinden sadece birini kontrol edebiliyoruz. Açıkçası oynayanlar için sıradışı bir deneyim olacağını düşünüyorum.

Özellikleri

  • Kolay öğrenme
  • Zorlu oyun mekanikleri
  • Harika grafikler
  • Google Play Başarı Sıralaması
  • Sürekli genişleyen komik ve çılgın karakter kadrosu

Bu türe meraklı oyunseverler Mad Aces oyununu ücretsiz olarak indirebilirler. Kolay anlaşılabilir olsa da oldukça zor bir oyunun sizi beklediğini hatırlatmadan geçmeyelim. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Mad Aces

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
61.6 MB DOSYA BOYUTU

Mad Aces, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir kaçış oyunudur.

Mad Aces, uzun süre başından kalkmayacağınız zorlu ve heyecanlı bir kaçış oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz oyunda, tehlikelerle dolu bir atmoferde zorlukları aşmaya çalışıyoruz ve karşımıza çıkan nesneleri yok ediyoruz. Her yaştan insanın keyifle oynayabileceği bir oyun olduğundan incelemede biraz daha derine inelim.

Mad Aces oyunu aksiyon kategorisine de alabileceğimiz oyun dünyasında varolan en zorlu kaçış oyunları arasında yer alıyor. Oyun tasarımından, oynanışına kadar özenle geliştirilmiş ve ilk andan itibaren güzel bir maceraya atıldığını hissedebiliyorsunuz. Grafiklerin atmosfere uygun olarak göze hoş geldiğini söyleyebilirim. Oynanış ise ilk başlarda oldukça kolayken ilerleyen zamanlarda giderek zorlaşıyor. 

Oyunun temel amacının sizin beceri kabiliyetinizi ve reflekslerinizi sınamak olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Retro oyun mekanizmaları sayesinde muadillerinden sıyrılıyor ve sonsuz seviyelerde ilerleyebileceğiniz kolay anlaşılır ama zor oynanan bir oyun keyfi sunuyor. Uçma, atlama, çarpma ve patlatma özelliklerinden sadece birini kontrol ederek ilerlemeye çalışacağımız Mad Aces, genişleyen karakter yapısıyla da ilgimi çekti diyebilirim. 

Kaçış oyunları kategorisinde sizi uzun süre meşgul edecek bir oyun arıyorsanız Mad Aces'ı kesinlikle tavsiye ederim.  App Store'dan ücretsiz indirerek eğlenceli bir uzay macerasına atılmak hoşunuza gidecektir.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aces of the Luftwaffe

    Aces of the Luftwaffe Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir uçak savaş oyunudur.
  • Mad Dex APK

    Mad Dex APK Android platform oyununda rakiplerimizi alt etmeye ve tehlikeli tuzakları aşarak bölümleri bitirmeye çalışıyoruz.
  • Mad City Crime

    Mad City Crime açık dünya tabanlı bir mobil aksiyon oyunudur
  • Mad City Mafia Robbery Master

    Mad City Mafia Robbery Master mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Clash of Crime Mad San Andreas

    Clash of Crime Mad San Andreas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mad City Crime 3 New stories

    Mad City Crime 3 New stories mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz açık dünya tabanlı bir aksiyon oyunudur
  • Clash of Crime Mad City War Go

    Clash of Crime Mad City War Go mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mad Dex Arenas

    Mad Dex Arenas, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hareketli platform oyunu.