Madden NFL 21

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Madden NFL 21 Mobile Android İndir: Mobildeki en iyi Amerikan futbolu oyunu

Madden NFL 21 Mobile, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz yüksek kalitede grafiklere sahip Amerikan futbolu oyunu. Electronic Arts’a göre şimdiye kadarki en derin ve en rekabetçi Madden NFL Mobile oyunu ve ilk kez kendi yarattığınız karakterle oynayabiliyorsunuz.

Madden NFL 21 Mobile’da kendi karakterinizi yaratıyor, özelleştiriyor, sonra da hızlı tempolu ve az oyunculu yepyeni The Yard: Underground modunda üne kavuşmak için mücadele ediyorsunuz. NFL franchise takımında rolü alıyor ve bir GM olarak yönetimi ele alıyorsunuz. Super Bowl yolunda ilerlerken ve takımınızın NFL Hanedanlığını güçlendirirken oyunlar oynuyor, ödüller topluyor ve NFL Efsaneleri, Süperstar’lar dahil takımınızı yükseltiyorsunuz. Günümüzün NFL Süperstar’ları ve geçmişin göz korkutucu NFL Efsane’lerine meydan okuyorsunuz.

Madden NFL 21 çapraz platform desteği ile ilerlemeniz cihazlarınız arasında eşitleniyor. Avatar oyuncunuza her yerden erişebiliyor, The Yard: Underground’daki tüm donanımınızı mobil, konsol ve PC platformunda kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Madden NFL 21

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
147.5 MB DOSYA BOYUTU

Madden NFL 21 Mobile iOS İndir: En iyi Amerikan futbolu oyunu

Madden NFL 21 Mobile, mobilde oynayabileceğiniz en iyi Amerikan futbolu oyunu. Electronic Arts’ın iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı Amerikan futbol oyunu Madden NFL 21’de kendi özelleştirilebilir karakterinizi yaratıyor ve onunla yepyeni dinamik meydan okuma modu The Yard’da oynuyorsunuz.

Madden NFL Mobile 21 ile gelen yeniliklerden birisi belki de en önemlisi karakter oluşturma. Serideki ilk kez kendi karakterinizi yaratmanıza, özelleştirmenize izin veriliyor. Kendi yarattığınız karakterle hızlı tempolu ve hikaye odaklı yepyeni bir deneyim sunan The Yard: Underground modunda ilerliyorsunuz. NFL GM’i olup dinamik NFL sezonlarında oynayarak takımınızı Super Bowl’a taşıyorsunuz. Madden Ustaları’nda NFL Süperstar’ları ve Efsane’lerinden oluşan takımınızı kurup mücadele ediyorsunuz. Her bir Madden NFL Ustası’nın kilidini açmak için mücadele ederken günümüzün en iyi ve efsane NFL oyuncuları ile yüzleşiyorsunuz. Çapraz ilerleme, Avatar oyuncunuza istediğiniz zaman istediğiniz yerden erişme, The Yard: Underground’daki tüm donanımınızı konsol, PC ve mobil platformda kullanmanızı sağlıyor.

Madden NFL 21 Mobile iOS Özellikleri

  • Yepyeni hikaye odaklı oyun modu - The Yard: Underground
  • Ultimate Team’inizi kurun.
  • Tamamen yeni ve Madden efsanelerini toplayın.
  • Çapraz ilerleme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MADDEN NFL 25

    Madden NFL 25, üstün grafiklere sahip ücretsiz Amerikan Futbolu oyunudur.
  • NFL Mobile

    NFL Mobile uygulaması ile Amerikan Futbolunu daha yakından takip edebilirsiniz.
  • FIFA Mobile 21 APK

    FIFA Mobile 21 Android çıktı! Ultimate Team, Arkadaşlarla 11'e 11 maç, Lig mücadeleleri, Canlı etkinlikler ve fazlası FIFA Mobile 21 futbol oyununda!
  • NFL 2019

    Amerikan Futbol maçlarına dahil olacağız.
  • Flick Quarterback

    Flick Quarterback, kaliteli görsellere sahip Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • Football Heroes Online

    Football Heroes Online, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir online multiplayer Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • Football Heroes Pro Online

    Football Heroes Pro Online, 2017 - 2018 kadroları içeren online multiplayer Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • BAZOO - Mobile eSport

    BAZOO - Mobile eSport, yetenek tabanlı arcade e-spor oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.