Mafia Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Yer altı dünyasının önde gelen isimlerinden biri olmaya çalışıyoruz.

Mafia Revenge, Android platformunda görsellik ve oynanış olarak birlikte değerlendirdiğimizde en iyi online mafya oyunu. Kaliforniya’nın ikinci büyük şehri Cali’de geçen oyunda dünya genelinde oyuncularla teke tek çatışmaya giriyoruz. Kanunların işlemediği bu şehirde mafyaları bitirmek, Cali şehrini ele geçirmek için büyük çaba sarf etmemiz gerekiyor.

Yer altı dünyasına giriş yaptığımız oyunda öncelikle saygınlık kazanıp mafyaların gözüne girmemiz gerekiyor. Sonrasında içlerine girdiğimizde tek tek işlerini bitiriyoruz. Dünyanın en tehlikeli şehirlerinden Cali’deki tüm mafyaları temizleyip şehre sahip olmamız gerekiyor. Oyunun güzel yanı; rakiplerimiz gerçek oyunculardan oluşuyor ve teke tek getiriliyoruz. Film sahnelerini aratmayan çatışmaların içerisinde yer alıyor, rakiplerimizi yenerek saygınlığımızı artırıyoruz. Bu arada sahip olduğumuz silah ve arabaları özelleştirebiliyoruz.

Erkan Calp

Mafia Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Cali şehrindeki tüm mafyaları temizlemelisiniz.

Mafia Revenge, iPhone/iPad cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi online mafya oyunlarından biri. Filmleri aratmayan çatışma sahneleriyle dolu aksiyon yüklü harika bir mafya savaş oyunu bizlerle. Dünyanın en tehlikeli 10 şehrinden birinde geçen oyunda saygınlık kazanıp yer altı dünyasının önde gelen isimleri arasına girmeye çalışıyoruz. Sonrasında şehirdeki tüm mafyaları tek tek temizliyoruz.

Grafiklerini oldukça başarılı bulduğum online mafya oyununda dünya genelinde gerçek oyuncularla çatışmaya giriyoruz. Kanunsuzluğun normal olduğu Cali şehrinde birbirinden çetin mafyalarla karşılaşıyoruz. Çatışma esnasında sürdüğümüz arabadan kullandığımız silahlara her şeyi geliştirme, özelleştirme şansına sahibiz. Seviye atladıkça daha ölümcül ve ağır silahların kilidini açıyor, özel hediyeler kazanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prison Escape Gangster Mafia

    Prison Escape Gangster Mafia'da, masum bir mahkum olarak girdiğiniz bu hapishaneden kaçmak ve özgürlüğünüzü tekrardan elinize almanız gerekiyor.
  • Mafia Crime War

    Mafia Crime War, bir mafya babasının yerine geçtiğiniz stratejik kart oyunu. Mafia Crime War, Android Google Play'de!
  • Mafia Rush

    Mafia Rush eğlenceli bir mafya oyunudur
  • Idle Mafia

    Idle Mafia: En iyi mafya simülasyon oyunu
  • Mafia City

    Mobilde en çok oynanan online mafya oyunu
  • Battle Dogs

    GTA benzeri harika bir açık dünya mafya savaş oyunu
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Wrecker's Revenge - Gumball

    Wrecker's Revenge - Gumball oyununda çılgın bir karakter ile ilginç maceralar yaşamaya hazır mısınız?