Mage and Minions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Hack and Slash oyunlarını sevenlere Diablo benzeri bir tat sunan Mage and Minions ücretsiz olarak bulabileceğiniz en iyi alternatiflerden biri olarak dikkat çekiyor.

Mobil oyunlar için çıkan Diablo benzeri birçok oyun varken bunların arasında iyi olanlara odaklanmanın yararlı olacağını düşündük. Bu yüzden Mage and Minions isimli bu oyunda sizin de göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Oyun klasik bir hack and slash dinamiğine sahip ve kestiğiniz rakiplerden çıkan zırhlar ve silahlar eşliğinde seviye atlayarak oynadığınız sınıf için ekstra güç kazanıyorsunuz. Piyasada birçok başarısız klon varken rakiplerine göre iyi bir iş çıkartan Mage and Minions, oyunseverlerin Diablo ruhunu canlı tutmayı başarıyor.

Oyunu oynarken oyunseverleri üzebilecek ufak bir ayrıntı da oyun içi satın alma seçeneklerinin olması. Mobil oyunların birçoğu ekonomik çıkmazlar yüzünden bu modeli kullanıp gelir elde etmeye çalışıyor ve Mage and Minions da bu durumun kurbanı. Oyundaki sınıf mantığı benzer oyunlardan biraz farklı. Hem büyücü hem de biraz tank olan karakterinizin yetenekleri sizin tercihleriniz üzerinden gelişiyor. Oyun içersinde edindiğiniz takım arkadaşları ise tedavi büyülerinde veya dayanıklık konusunda daha kullanışlı yeteneklere sahip olduğundan sizin karakter gelişiminizi istikrarlı bir şekilde yükseltmenizde yardımcı oluyorlar.

Seviye atladıkça yeni yeteneklere sahip olsanızda birçoğunu aynı anda kullanabilmek için slot açmanız gerekiyor ve oyun içersinde satın aldığınız elmaslar bu iş için şart. Oyunda oynadığınız bölümleri tamamladığınızda veya tekrar oynadığınızda bonus olarak da düşen elmaslar, dostlarınızın yeteneklerini arttırmakta da işe yarıyor. Diablo ile kıyaslandığında daha düz bir oynanışı olsa da elindeki malzemeyi başarılı bir şekilde kullanan Mage and Minions bu oyun türünü sevenleri mutlu edecek bir kalite sunmayı başarıyor.

Alper Çetiner

Mage and Minions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

Hack and Slash oyunlarını sevenlere Diablo benzeri bir tat sunan Mage and Minions ücretsiz olarak bulabileceğiniz en iyi alternatiflerden biri olarak dikkat çekiyor.

Mobil oyun dünyasını sarmalamaya başlayan Diablo klonlarından sonra klon da olsa kalitesi artan ürünlere göz atmanın faydalı olacağı kanısındayım. Bu sebeple Mage and Minions isimli bu oyunda mutlaka bir göz atın diyoruz. Hack and slash tarzı oyunlarla tanışıksanız sizi bekleyen şeyin farkındasınız ama bilmeyenler için kısaca şu şekilde anlatabiliriz: Rakipleri öldürdükçe bulduğunuz silah ve zırhlar ile birlikte edindiğiniz tecrübe puanlarıyla seviye atlayıp sürekli olarak güçleniyorsunuz. Seviyeleriniz arttıkça yeni yetenekler elde edip oyun tarzınıza göre yetenek seçimi yapıp daha kişisel bir oyun karakteri elde etmeniz de mümkün. Mage and Minions, Diablo seven oyuncuların ruhunu canlı tutmayı başarıyor.

Ne var ki mobil bir oyunun kazanç kapısı olan oyun içi satın almalar da bu oyunun öne çıkan zayıf tarafı. Mage and Minions, ücretsiz olarak indirilse de bir yerden sonra para kazandırması gereken bir oyun olduğu için ekonominin kurbanı diyebiliriz. Oyunda oynadığınız karakter tek bir sınıf olsa da hem tank özellikleriniz var hem de büyü yapabiliyorsunuz. Size yardımcı olarak gelen ekip arkadaşları ise belli alanlarda daha uzman olduğu için eksiklerinizi kapatıp daha sağlıklı bir yetenek dağılımı yapmanızda yardımcı oluyorlar.

Seviye atladıkça yeni yetenekler kazanabiliyorsunuz ancak her birini aynı anda kullanabilmeniz için yetenek slotları açmanız gerekiyor. Bunun için de oyun içersinde satın aldığınız elmasları kullanmanız isteniyor. Satın alma ile bunlara ulaşma yolunuz olsa da uzunca bir süre oynayanlar eski bölümleri oynarken veya bölümleri eksiksiz bitirenlere de elmaslar armağan ediliyor. Yanınızdaki ekip arkadaşlarının yetenekleri de elmaslar sayesinde gelişiyor. Diablo ile kıyaslandığında daha tekdüze bir izlenimi olan bu oyun elindeki malzemeyi iyi kullanan ve mekanikleri başarılı bir şekilde tasarlanmış bir oyun.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Minions Paradise

    Minions Paradise, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz ve de Türkçe yeni minyonlar oyunu.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.
  • Mage

    Sizi arayanların numarası kayıtlı olmasa bile kim olduklarını öğrenebilirsiniz.
  • Mage Gauntlet

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Cops and Robbers 2

    Cops and Robbers 2, soyguncu veya polis, iki taraf olabildiğiniz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Cross And Crush

    Cross And Crush, hayvanlarla özel görevlere çıktığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Prison Run and Gun

    Prison Run and Gun, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.