Magic Legion - Age of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Magic Legion - Age of Heroes, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Magic Legion - Age of Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Efsanevi karakterlerin yer aldığı oyunda destansı savaşlar gerçekleşiyor.

Çökmekte olan bir dünyada geçen oyunda birbirinden gizemli ve fantastik olaylar gerçekleşiyor. Oyunda destansı savaşlara katılarak dünyayı fethetmeye çalışıyoruz. Birbirinden üstün yeteneklere sahip karakterlerden dilediğimizi seçerek savaşlara katılıyor ve stratejik taktikler geliştiriyoruz. Kahramanların bilgilerini, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak zafere ulaşmaya çalışmanız gerekiyor. En güçlü oyuncu haline gelmeli ve rakiplerinizi birer birer yok etmelisiniz. 100'den fazla beceriyle birbirinden farklı kombinasyonlar da yapabilirsiniz. Bol aksiyona sahip olan oyunda deneyimlerimizde artıyor. Ekipmanlarınızı geliştirebilir, yeni silahlar keşfedebilir ve karanlık zindanlarda mücadele edebilirsiniz. Milyonlarca oyuncusu bulunan Magic Legion oyununu sakın kaçırmayın.

Magic Legion - Age of Heroes, oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Magic Legion - Age of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
169 MB DOSYA BOYUTU

Magic Legion - Age of Heroes, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Magic Legion - Age of Heroes, zevkle zaaman geçirebileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Zevkli bir oyun olarak karşımıza çıkan Magic Legion, yıkılmakta olan bir dünyanın yeni baştan inşa edilmesini konu alıyor. Oyunda birbirinden üstün yeteneklere sahip kahramanlar yer alıyor. Kahramanların sahip olduğu becerileri ve yetenekleri en iyi şekilde kullanarak düşmanlarınızı bozguna uğratmalısınız. 100'den fazla beceriye sahip olan oyunda binlerce kombinasyon yapabilirsiniz. Bol aksiyon ve savaş dolu Magic Legion'da en güçlü oyuncu haline gelmeniz gerekiyor. Bunun için oldukça dikkatli ilerlemeli ve kahramanlarınızı en iyi şekilde yönetmelisiniz. 10 adet mistik adada geçen savaşlarla oyunua sürekli bağlı kalıyorsunuz. Oyunda karakterinizi geliştirebilir ve daha güçlü hale de gelebilirsiniz. 

Magic Legion - Age of Heroes, oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legion of Heroes

    Legion of Heroes internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of Dragon Age

    Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • Age of Magic: Arena

    Farklı arenelarda düşmanlarla savaşın.
  • 4Story - Age of Heroes

    Askerlerini topla ve savaşa hazırlan.
  • Age of Magic

    Dünyanın kaderini belirleyen sihirbazların destansı mücadelesine katılın.
  • Mech Legion: Age of Robots

    Mech Legion: Age of Robots, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir robot savaşları oyunu.
  • SpellForce - Heroes & Magic

    Gerçek zamanlı strateji ve rpg serisi mobilde!
  • Elfins: Magic Heroes 2

    Harry Potter hayranlarına özel sihir oyunu