Magic Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Magic Mansion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Magic Mansion eğer eskiden gameboyunuzda oynadığınız klasik oyunları özlediyseniz size aradığıız eğlenceyi sunabilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Magic Mansion'da gizemli bir köşke konuk oluyoruz ve bu köşkteki tehlikeleri atlatmaya çalışıyoruz. Oyunda yönettiğimiz kahramanlarla ölümcül tuzakları atlatarak bölümleri geçmemiz gerekiyor; bu iş için de reflekslerimizi kullanıyoruz. 

Magic Mansion içinde oyuncular farklı kahramanları kontrol edebiliyorlar. Oyundaki temel amacımız bir kuleye tırmanır gibi merdivenleri çıkarak kökün katlarını birer birer geçmek. Her katta karşımıza farklı tuzaklar çıkıyor. Tuzakları atlatabilmek için de doğru zamanda zıplamamız gerekiyor.

Magic Mansion'ın kontrolleri gayet basit. Oyunda tek yapmamız gereken şey zıplamak için ekrana dokunmak. Siyah beyaz grafiklere sahip olan oyun gameboy oyunlarının retro havasını korurken mobil cihazlarımızı bir eğlence istasyonuna dönüştürüyor.

Can Erdil Şentürk

Magic Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
44.1 MB DOSYA BOYUTU

Magic Mansion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Magic Mansion oyunculara akıllı telefonlarını bir gameboya dönüştürme imkanı veren bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Magic Mansion'da bizi 90'lı yıllarda klasik gameboylarımız üzerinde oynadığımız siyah beyaz oyunlardaki eğlence bekliyor. Oyunda gizemli bir köşkü keşfetmeye çalışan kahramanları kontrol ederek çeşitli tehlikelerle karşılaşıyoruz.

Magic Mansion telefonunuzu dik tutarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu. Oyun bu yönüyle mobil cihazlarımızda oynadığımız standart platform oyunlarından ayrılıyor. Oyundaki temel amacımız ise merdivenleri kullanarak katları tırmanmak ve köşkün en üst katına ulaşmak. Tırmandığımız her katta bizi yeni tuzaklar bekliyor. Bu ölümcül tuzakları aşabilmek için de doğru zamanlamayı yakalayarak zıplamamız gerekiyor.

Magic Mansion'ı oldukça kolay bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Oyunda zıplamak için tek yapmanız gereken şey ekrana dokunmak. Oyun içerisinde farklı kahramanları seçebilmemiz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Scary Mansion APK

    Scary Mansion APK oyunculara korku yüklü sahneler sunuyor.
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.
  • Curse Breakers: Horror Mansion

    Curse Breakers: Horror Mansion korku temalı bir bulmaca oyunudur
  • Darkroom Mansion

    Darkroom Mansion, karanlık odalarda sürprizlerle dolu bulmacaları çözmenizi amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Magic Brawl APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Magic Brawl APK, Brawl Stars oyunundaki içerikleri sunan özel bir sunucudur.
  • Magic Parade

    Magic Parade, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz labirent oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Magic Wars

    Magic Wars, kendi krallığınızı kurarak düşmanlarınıza karşı gerçek zamanlı olarak savaşabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir Android strateji oyunu.
  • Schools of Magic

    Schools of Magic, kendi büyü okulumuzu kurmaya çalıştığımız ve PvP savaşlara katıldığımız bir macera oyunu.