Magic River

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Magic River eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Magic River basit ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Magic River'da bir nehirde yol alamaya çalışan kahramanları kontol ediyoruz. Oyunda temel amacımız en uzun süre teknemizle kürek çekerek nehrin en uzak noktasına yolculuk etmek. Fakat bu iş ğek kolay değil; çünkü nehirde yol alırken karşımıza kayalar çıkıyor. Bu kayalara çarpmamak için dikkatli bir şekilde teknemizi kontrol etmeliyiz. Ayrıca nehirde vahşi timsahlar gibi ölümcül tehlikeler de karşımıza çıkıyor.

Magic River reflekslerimizi test eden bir oyun. Biz teknemizle ilerlerken farklı sürprizlerle karşılaşabiliyoruz. Bu sürprizlere karşı hızlı bir şekildek arar almamız ve uygulamaya geçmemiz gerekiyor. Oyunun yine de dinlendirici bir yapısı olduğu söylenebilir. Özellikle ses efekleri ve müzikler kafanızı boşaltmanızı ve rahatlamış bir şekilde oyun oynayabilmenizi mümkün kılıyor.

Magic River'ın grafikler göze oldukça hoş görünüyor. Renkli bir çevre tasarımına sahip oyunda farklı yerler keşfedebilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Magic River

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
69.2 MB DOSYA BOYUTU

Magic River eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Magic River yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden ve dinlendirici bir yapıya sahip olan bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Magic River'da temel olarak nehirde kürek çekerek yol almaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız u nehrin en uzak noktasına yolculuk etmeye çalışıyor; fakat karşısına farklı engeller çıkıyor. Bu engelleri aşmasına yardımcı olmak ise bize düşüyor. Oyun boyunca en uzun süre yol alarak en yüksek puanı yakalamak için çabalıyoruz.

Magic River'da karşımıza kayalar çıkıyor. Bu kayalara çarpmamak için teknemizi zamanında sağa ve sola doğru kaydırıyoruz. Ayrıca aniden timsah gibi yırtıcı hayvanlar nehre atlıyor. Bu tehlikelere karşı reflekslerimizi kullanarak kendimizi korumamız gerekiyor. Oyun boyunca toplayacağımız mücevherlerle yeni kahramanların ve teknelerin kilidini açabiliyoruz.

Magic River göze hoş görünen grafikleri huzur verici müzikler ve ses efektleriyle birleştiriyor. Oyunun genel olarak oldukça kolay oynandığı söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Magic Hero: Last HP Duels

    Magic Hero: Last HP Duels, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Quantum Magic

    Quantum Magic, dünyanıza saldıran kötü adamları durdurmak için size verilen roketle en uzak noktaya gitmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Beat Balls: The magic loop

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • River Crossing IQ

    Eğlence dolu anlar bizleri bekliyor.
  • Rowan McPaddles: River Rush

    Engellere takılmadan nehirde ilerlemeye çalışacağız.
  • Magic 2015

    Magic the Gathering kart oyunu serisinin dijital platformlarda da iddialı olduğunu kanıtlarcasına piyasaya sürülen Magic 2015, yeni kartlar ve senaryo paketleriyle oyunseverleri bekliyor.
  • Magic Brawl APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Magic Brawl APK, Brawl Stars oyunundaki içerikleri sunan özel bir sunucudur.