Magisto - Magical Video Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,113 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Magisto, video düzenleme ve efekt verme uygulaması.

Magisto, video düzenleme ve onlara efekt verme uygulaması. Uygulama üzerinden çekeceğiniz ya da halihazırda bulunan videoları seçerek Magisto bünyesinde yer alan temalardan birini kullanabilir ve videolarınızı bambaşka bir görünüme bürüyebilirsiniz.

Magisto üzerindeki temaların yanı sıra ister uygulama içinde yer alan isterseniz de Android cihazınızda bulunan müzik parçalarını seçerek videoya dahil edebilirsiniz. Bu birkaç adımdan oluşan seçimlerin ardından Magisto videonuzu işlemeye başlayacak. Videonuzun uzunluğuna göre bir süre beklenilmesinin ardından adeta profesyonel bir elden çıkmışçasına görünen videoyu izleyebilirsiniz.

Onur Şendere

Magisto - Magical Video Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,097 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Magisto, video düzenleme ve efekt verme uygulaması.

Magisto, iOS cihazınızda yer alan videoları ya da uygulama üzerinden çekeceğiniz videoları belli temalar çerçevesinde düzenleyerek onları sanki profesyonel birinin elinden çıkmışçasına sunan video uygulamasıdır. iPhone ve iPad cihazınızla birlikte kullanabileceğiniz Magisto, içinde bulunan hazır temalarla birçok seçenek sunuyor. Videolara cihazınızdaki müzikleri veya uygulama üzerinden edinebileceğiniz müzikleri de ekleyebiliyorsunuz.

Magisto ile hazırladığınız videoları Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızda kolayca paylaşabilirsiniz. Ücretsiz olmasıyla ayrı bir çekicilik kazanan uygulamadaki ek özellilerse ücretli olarak sunuluyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magisto Video Editor & Maker

    Magisto Video Editor & Maker, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir video hazırlama ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • MatchCut Music Video Editor

    MatchCut Music Video Editor ile Android cihazlarınızda kolayca müzik klipleri hazırlayabilirsiniz.
  • AndroVid Video Editor

    Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebilecek bir uygulama olan AndroVid Video Editor ile videolarınızı hızlı bir şekilde düzenleyebilirsiniz.
  • VN Video Editor

    VN Video Editor Android Uygulaması İndir: Android telefonlar için ücretsiz en iyi video düzenleme programı
  • PowerDirector Video Editor Pro APK

    PowerDirector Video Editor Pro APK Android telefonlar için ücretsiz profesyonel video düzenleme ve video yapma programıdır.
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Free Movie Editor

    Free Movie Editor, Android mobil cihazlarınız üzerinde kullanarak rahatlıkla video düzenleme işlemleri yapabileceğiniz ücretsiz bir video düzenleme uygulaması.