Magnus Trainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir satranç oyunu

Magnus Trainer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir satranç oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Harika maçlar çıkarabileceğiniz oyunda hem satranç oynamayı öğreniyor hemde zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eğlenceli yoldan satranç öğrenebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Dünya liderleriyle birlikte satranç oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Kolay menüleri ve basit oynanışıyla da dikkat çeken oyunda basit bir şekilde satranç öğrenebiliyorsunuz. Hiç bilmeyenler için farklı zorlukta antremanların yer aldığı oyunda deneyim kazanabiliyorsunuz. Ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla da mücadele edebiliyorsunuz. Kolay kontrollerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı Magnus Trainer oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer satranç oynamayı seviyorsanız Magnus Trainer tam size göre diyebilirim. Temelden en üst düzeye kadar kendinizi sınayabileceğiniz bir satranç oyunu olan Magnus Trainer sizleri bekliyor.

Magnus Trainer oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Magnus Trainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir satranç oyunu

Magnus Trainer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir satranç oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Satranç oynamayı bilmeyenler için biçilmiş kaftan bir oyun olan Magnus Trainer, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Satranç oynamayı bilmeyenden profesyonel düzeyde bilenlere kadar herkesin indirip oynayabileceği bir oyun olan Magnus Trainer, farklı zorluk seviyeleriyle dikkat çekiyor. Birbirinden farklı ödüllerin sahibi olabileceğiniz oyunda zorlu seviyeleri tamamlamanız gerekiyor. Kolay kontrolleriyle de dikkat çeken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Satranç oynamayı öğrenmek isteyenler için de fazlasıyla kolaylık sağlayan oyunda küçük tahtalardan başlayarak standart tahtalara kadar yükselebiliyorsunuz. Satranç taşlarının nasıl kullanılacağını da kolaylıkla öğrenebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Temelden en üst düzeye kadar kendinizi sınayabileceğiniz bir satranç oyunu olan Magnus Trainer sizleri bekliyor.

Magnus Trainer oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Play Magnus

    Play Magnus, satranç ustası Magnus Carlsen ve diğer online oyuncular ile satranç oynama keyfi yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android satranç oyunu.
  • Runtastic Butt Trainer

    Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fitness programlarına erişebiliyorsunuz.
  • Fit Brains Trainer

    Fit Brains Trainer zihninizi geliştirmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • FitStar Personal Trainer

    FitStar Personal Trainer uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Personal Trainer

    Personal Trainer, spor salonlarına gitmeden evde akıllı telefon ya da tabletiniz sayesinde spor yapmanızı sağlayan yararlı bir Android egzersiz uygulaması.
  • Workout Trainer

    Binlerce ücretsiz egzersizle hayatınız boyunca en iyi şekli alın.
  • Sworkit Personal Trainer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz egzersiz uygulamasıdır.
  • Runtastic Leg Trainer

    Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.