Mahjong 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,837 TOPLAM İNDİRME

Mahjong 2, popüler taktiksel eşleştirme oyunu Mahjong'un Android cihazlar için geliştirilen sürümüdür.

Mahjong 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz popüler taktiksel eşleştirme oyunu olan Mahjong'un 3 boyutlu versiyonudur.

Solitaire oyunu olarak da adlandırabileceğimiz Mahjong'un geçmişi oldukça eski yıllara dayanmaktadır ve dünya üzerinde hala birçok oyuncu tarafından severek oynanmaktadır.

Oyunda amacımız çift olan taşları eşleştirmeye çalışarak oyun ekranı üzerinde hiçbir taş kalmayana kadar aynı eşleştirme işlemine devam etmektir. Bu noktada önemli olan şeyse oyun ekranında yer alan taşların tamamını ne kadar sürede temizleyebileceğinizdir.

Dikkatinizi ve görsel yeteneklerinizi sonuna kadar kullanmanızı gerektiren oldukça keyifli ve sürükleyici bir bulmaca oyunu olan Mahjong 2'nin başından saatlerce kalkamayabilirsiniz.

Sezgisel kullanıcı arayüzü ve 3 boyutlu grafikleriyle de dikkat çeken Mahjong 2, boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirmek için oynayabileceğiniz mobil oyunlar arasında yer almaktadır.

Can Çevrim

Mahjong 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Mahjong 2, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu popüler Mahjong oyunudur.

Mahjong 2, dünya üzerinde milyonlarca fanatiği bulunan Çin'in ünlü solitaire oyunu Mahjong göz önüne alınarak geliştirilen 3 boyutlu bir iOS oyunudur.

Mahjong oyununu öğrenmek isteyen veya oyunculuğunu geliştirmek isteyen kullanıcılar için hazırlanan bu uygulama sayesinde eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

Taktiksel eşleştirme oyunu olarak adlandırabileceğimiz Mahjong'da amacımız oyun tahtası üzerinde yer alan taşları eşleştirmek ve oyun tahtasında hiç taş kalmayıncaya kadar eşleştirme işlemine devam etmektir. Bu noktada önemli olan şeyse oyun tahtası üzerinde yer alan taşları olabildiğince hızlı şekilde temizlemeye çalışmaktır.

Dikkatinizi ve görsel becerilerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken bu üç boyutlu Mahjong oyununu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Üç boyutlu efektleri ve görsel anlamda zengin grafikleriyle sizi kendisine daha çok bağlayacak olan Mahjong 2 üzerinde çözmeniz gereken birçok bulmaca yer almaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mahjong Village

    Mahjong Village, online oynanabilen mahjong oyunu.
  • Mahjong Solitaire Deluxe

    Mahjong Solitaire Deluxe rahatlatıcı bir bulmaca oyunu ve tamamen ücretsiz.
  • Mahjong Treasure Quest

    Mahjong Treasure Quest ile mobil cihazlarınızda Mahjong oyunu oynayabilir, bulmacaları çözerken eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.
  • Fruit Mahjong

    Fruit Mahjong'da üstlerinde aynı şekillere sahip olan taşları eşleştirmeye çalışıyoruz fakat bu hiç de kolay olmuyor.
  • Shanghai Smash

    Shanghai Smash, mahjong taşlarıyla oynanan bulmaca oyunu.
  • Jones Adventure Mahjong

    Gizli hazineleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Mahjong City Tours

    Bilmeceler çözeceğiz.
  • Lost Lands: Mahjong

    Düşündürücü bulmacalar çözerek macera dolu bir serüvene atılacağınız kaliteli bir oyundur.