MailChimp

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

MailChimp web uygulamasında yarattığınız e-posta bülten kampanyalarını iPhone ve iPad'inizden kolayca yönetmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

MailChimp uygulaması pek çok web sitesi sahibi tarafından takipçilere e-posta bültenleri gönderebilmek için kullanılan web uygulamalarından bir tanesi. Ancak her zaman bilgisayar başında internet tarayıcısı açık beklemek mümkün olmadığı için şirket tarafından iOS uygulaması da hazırlanmış ve kullanıcılara sunulmuş durumda.

Uygulamayı kullanırken çok kolay bir şekilde listelerinizi düzenleyebiliyor, yeni kayıtlar ekleyebiliyor, kampanyaları gönderebiliyor ve raporlarınızı görebiliyorsunuz. Bilgisayardan ya da tabletinizden yarattığınız kampanyaları direkt olarak iPhone'unuzu kullanarak başlatabiliyor ve e-postaları gönderebiliyorsunuz. Aynı zamanda listenize dair detaylı bilgileri de sağlayabilen MailChimp, bulunduğunuz konuma yakın olan takipçileri listeleyebiliyor ve diğer filtrelere göre de sıralamalar yapabiliyorsunuz.

Tek bir arayüzü kullanarak tüm kampanyalarınızı aynı anda görmenize ve zamanlamanıza da imkan tanıyan uygulama, telefonunuzdan kampanya başlatmadan önce gerekli kontrol işlemlerini de yapıyor ve eksik kampanyaları göndermenize engel oluyor. Dilerseniz biten kampanyalarla ilgili raporları da inceleyebiliyorsunuz ve masaüstü web uygulamasında varolan detayların pek çoğu bu raporlarda karşınıza çıkıyor.

Yiğit Ekim Demir

MailChimp

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,051 TOPLAM İNDİRME

Yüzlerce e-posta teması arasından bültenlerinizi hazırlayarak gönderimini ve takibini yapabileceğiniz bir servis.

MailChimp e-posta bültenleri hazırlayıp gönderimini yapmak için hazırlanmış bir servis. Servis profesyonelce hazırlanmış yüzlerce hazır şablon arasından seçim yaparak kullanıcı veya müşterilere en verimli şekilde ulaşmanızı sağlıyor. MailChimp 2 bin kişiye ayda 12 bin bülten gönderdiğiniz takdirde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Bu miktarlar size uymazsa farklı ödeme planlarına bu sayfadan mailchimp.com/pricing ulaşabilirsiniz.

MailChimp ile hazırlanan bültenler sosyal ağlarla entegre edilerek takibi yapılabiliyor. Sosyal medya kampanyaları bile hazırlanabiliyor. Servisin avantajlı bir diğer özelliği ise RSS üzerinden otomatik olarak bültenler hazırlayabilmesi. Servisin mobil desteği de bulunuyor. Bu sayede iPhone, iPad ve Blackberry kullanıcılarına kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MailChimp Subscribe

    MailChimp Subscribe, iş kullanıcılarına yönelik hazırlanmış kayıt formu oluşturma uygulaması.
  • MailChimp Snap

    MailChimp Snap, ziyaretçilerinize fotoğraflı e-posta bülteni göndermek için kullanabileceğiniz pratik, ücretsiz bir uygulama.
  • XROS

    XROS, çalışanlara özel hazırlanmış anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Nimble

    Nimble, iOS platformunda etkili müşteri ilişkileri yönetimi ve kişisel ajanda aracı olarak öne çıkıyor.
  • Box

    Güvenli dosya depolama ve paylaşım imkanı sunan Box servisinin iOS yüklü cihazlar için geliştirilmiş uygulamasıyla dokümanlara her yerden ulaşın.
  • Microsoft OneNote

    Gelişmiş not defteri uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz OneNote'ta gezilerinizi planlayabilir, notlarınızı, iş listelerinizi hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • Nimbus Note

    Nimbus Note, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak yararlanabileceği kolay kullanıma sahip ve gelişmiş özellikler ile donatılmış bir not alma uygulaması.
  • Trello

    Trello'nun iOS uygulamasıyla proje ve etkinliklerde organizasyon yapmak kolaylaşıyor. Ortak çalışma alanı yaratıp gerekli kişileri davet ederek görevleri takip edebilirsiniz.