Major Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,378 TOPLAM İNDİRME
33.2 MB DOSYA BOYUTU

Major Mayhem heyecanlı bir aksiyon oyunudur

Major Mayhem eğer Windows 8 veya daha üst versiyonlarına sahip bir bilgisayar kullanıyorsanız ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Major Mayhem'de kız arkadaşı kötülüğün hizmetkarları tarafından kaçırılmış olan bir kahramanın hikayesi konu alınmakta. Kahramanımız silahlara olan yakınlığı ve nişan alma yeteneğiyle tanınmaktadır. Her türlü silahı kolayca kullanabilen kahramanımız kız arkadaşını kurtarabilmek için karşısına çıkan bütün düşmanlarını yok etmeli ve kararlılıkla mücadele etmelidir.

Major Mayhem'de çatışmalarımızda bize tabancalar, el bombaları ve birçok farklı kullanışlı araç eşlik etmektedir. Sevdiğimiz insanı kurtarma çabamızda farklı mekanları ziyaret ediyoruz ve farklı düşmanlarla karşılaşıyoruz. Kötülük hizmetkarları tarafından rehin alınan masum insanları kurtardığımızda ise bize yardımcı oluyorlar ve hedefimize ulaşmamızı kolaylaştırıyorlar.

Major Mayhem kolayca oynayabileceğiniz ve aksiyon dolu bir oyun. Oyunun kendine has bir stile sahip olan grafikleri akıcı bir şekilde çalışıyor ve yüksek sistem gereksinimlerine sahip değil. 48 heyecan dolu bölüm, farklı mekanlar, 150 farklı görev ve mini görevler, 20 farklı silah, farklı kostümler oyunda bizi bekleyen diğer özellikler.

Can Erdil Şentürk

Major Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
574 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazlarda klasikleşmiş bir shooter oyunu olan Major Mayhem, Android cihazınıza eğlenceyi ve aksiyonu tam porsiyonda sunuyor.

Major Mayhem, Android için oynayabileceğiniz en başarılı shooter oyunlarından bir tanesi. Mazisi eksi olan bu ateş etme oyununun favoriler listesinden düşmemesiyle birlikte gelen yeni güncellemeler, sizin asla sıkılmayacağınız bir oyun deneyimi sunmaya devam ediyor.Rehine kurtarma operasyonlarına çıktığınız asker olarak yolunuzdaki tüm düşmanları temizleyip askeri kampları yıkmakla yükümlü olduğunuz bu oyunda sidescroller oynanış ve dikey shooter mekanikleri güzel kombine edilmiş.

Kötülüğün hizmetkarları tarafından sevgilisi kaçırılan adamımız elindeki silahına güvenerek yola çıkıyor. Yolda karşınıza çıkan birçok silah çeşidi ve bombalar eşliğinde yılbaşı partilerini aratmayan bir patlama cümbüşünün yaratıcısı olacaksınız. Kişiselleştirilen karakterinizi de mizahi açıdan zengin kostümlerle giydirmeniz de cabası. Animasyon filmlerine benzeyen görsellerle daha sempatik bir görüntü çizen oyun tüm bu savaş ortamına rağmen ufak yaştaki oyuncuları da olumsuz etkilemeyecek bir zerafet sunuyor.

48 farklı bölümün olduğu oyunda 150 tane farklı görevi yerine getirmeniz gerekiyor. 20 farklı silahla sevgili için gösterilebilecek fedakarlıklar listesini kurşunlarla yazıyor olacaksınız.

Alper Çetiner

Major Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
38.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.

Aksiyon dolu ve sürükleyici bir ateş etme oyunu olan Major Mayhem'i iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. 3D ve göze hoş gelen grafikleri, kolay kontrolleri ile dikkat çeken oyun, başarılı pek çok oyun geliştiren Adult Swim tarafından yaratılmış.

Oyunun hikayesine göre dünya ninjalar tarafından kaosa sürüklenmiş. Bu arada kız arkadaşınızı da kaçırmış olan ninjalara karşı sizin savaşmanız gerekiyor. Bunun için de tropik adalara gönderiliyorsunuz.

Yapmanız gereken ekrana dokunup ateş etmek ve alttaki düğmeler yoluyla da kullanacağınız silahı seçmek. Seçeneğin bol olduğu oyunda kendinizi kişiselleştirme şansına da sahipsiniz.

Özellikler:

  • 45 level.
  • 4 oyun modu.
  • 100 başarım.
  • 150 mini görev.
  • 5 güçlendirici.
  • 20 özel silah.
  • 42 kıyafet.

Eğlenceli olduğu kadar bağımlılık yapıcı olan bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Major Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Major Mayhem, rambo yerine geçerek operasyonlara katıldığınız aksiyon yüklü bir Windows Phone oyunu.

Major Mayhem, hem görsel hem de oynanış açısından kaliteli bir aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor. Windows Phone platformunda da oldukça popüler olan yapımda rambo gibi tüm silahları kullanabilen, acıma ve korku duygularına sahip olmayan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Amacımız kötülük kuvvetleri tarafından kız arkadaşımı sağ salim kurtarmak. Bu tehlikeli yolculukta kahramanımıza eşlik ediyoruz.

Yüksek kalitede grafikleri ve gaza getiren müzikleri ile dikkat çeken oyunda kahraman bir askeri kontrol ettiğimizden aksiyon bir saniye bile eksik olmuyor. Sürekli bir koşuşturmaca içerisindeyiz. Operasyonları başarılı bir şekilde tamamlayarak ilerlediğimiz oyunda ilk oynadığımız bölüm klasik kategorisi. Toplamda 15 görevin bulunduğu bu bölüm ısınma, karakterimizi tanıma bölümü olarak ta tanımlanabilir. Başkandan aldığımız emir doğrultusunda helikoptere atlayarak olay yerine ulaştığımız ilk bölüm helikopterden inip karaya ayak basmamızla başlıyor. Ne olduğunu anlamadan ninja kılıklı düşmanları seri bir şekilde öldürüyoruz. Ara sıra rehineler çıktığından rastgele atışlar yapmamanızı öneririm.

Rambo filmini anımsatan mekanlarla karşılaştığımız oyunda kasıntı kahraman askerimiz birçok silahı büyük ustalıkla kullanabiliyor. Farklı türde tabancalar, keskin nişancı tüfeği, makineli tüfek, roket atar, bazuka kahramanımızın kullanabildiği silahlardan sadece birkaçı. Ancak bunlardan sadece pistol açık ve diğerlerini kullanmak için satın alım yapmamız gerekiyor. Farklı silahların yanında kahramanımızın kostümünü de değiştirebiliyoruz. Ağzında purosu, başında kırmızı bandı ile gezinen kahramanımızı şekilden şekile sokabiliyoruz.

Klasik dışında hayatta kalma ve süreye karşı savaşma seçenekleri de sunan oyunun oynanışı çok zor değil. Düşmanlarımızı öldürmek için üzerlerine dokunmamız yeterli oluyor. Ancak tek seferde ölmüyorlar ve bizim gibi siper alıyorlar.

Major Mayhem, adam vurmaya dayanan beceri oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz bir yapım. Uzun süreli oynanışta sıktığını, arada bir açıp oynamanız gereken bir Windows Phone oyunu olduğunu belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alien Mayhem

    Alien Mayhem, etrafı birbirine kattığınız bir aksiyon oyunu
  • Wolcen: Lords of Mayhem

    Fantastik, karanlık temalı hack & slash oyunu Wolcen: Lords of Mayhem Steam'de
  • Agents of Mayhem

    Agents of Mayhem sınırsız aksiyona yer veren bir oyundur
  • Worms 4: Mayhem 1

    Dünyanın en iyi strateji oyunu
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.