Make My Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Dünya'nın en popüler şehirlerini anlatan kaliteli bir seyahat rehberi arıyorsanız Make My Day'i seveceksiniz.

Birbirinden popüler altı tane turistik şehir olan Barcelona, Londra, New York, Paris, San Francisco ve Tokyo semalarında dolaşıp tatil veya gezi yapmayı planlıyorsanız bu işi uzman eliyle yapabileceğiniz bir uygulama var. Lonely Planet gibi popüler bir seyahat rehberinden çıkma Android uygulaması Make My Day, seyahat planınızda bu şehirlerin sunduğu önemli etkinlikleri zevkinize ve renklerinize göre viçimlendirmenizi sağlıyor. Üstelik ince ayrıntılar da uzman görüşleri tarafından betimlenmiş.

Uygulamayı kullanmanız durumunda karşılaşacaklarınız içerisinde düzinelerce uzman elinden çıkmış seyahat tecrübesi var. Bununla birlikte sabah, öğle ve akşam için yapılabilecek en iyi aktiviteler de güzel bir biçimde kategorize olmuş durumdalar. Tatile çıkmadan plan yapmanıza olanak tanıyan uygulama bu planı kaydetmenizi sağlıyor. Ardından mobil cihazınızdan kolayca tatil planınıza ulaşıp çizelgeye göre hareket edebiliyorsunuz.

Fotoğraflı anlatıma özen gösteren Make My Day, Lonely Planet ağı içerisinde yer alan teknik bilgilere ulaşmanızı sağlayan bir uygulama. Android telefon ve tablet için ücretsiz olarak indirilen Make My Day göreceli olarak yeni bir uygulama olduğu için yeni şehirlerin de güncellemelerle ekleneceğini varsaymamız mümkün.

Alper Çetiner

Make My Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Dünya'nın en popüler şehirlerini anlatan kaliteli bir seyahat rehberi arıyorsanız Make My Day'i seveceksiniz.

Dünyanın sevilerek ziyaret edilen ve en çok insanı kendine çeken altı şehri olan Barcelona, Londra, New York, Paris, San Francisco ve Tokyo gibi şehirlerde tail yapma gibi bir gayeniz varsa bunu daha önceden kusursuz bir şekilde planlayan bir iOS uygulaması olsun istemez misiniz? Lonely Planet gibi ünlü bir seyahat rehberinin elinden çıkma olan Make My Day isimli bu uygulama bu şehirlerdeki önemli etkinlikleri size anlatırken zevkinize ve renginize göre tercihler yapmanızı sağlıyor. Buna ek olarak uzmanların tecrübelerini notlara aktarışlarına tanık oluyorsunuz.

Uygulamayı kullanmaya karar vermeniz durumunda sizi bekleyecek olan sürprizler arasında düzinelerce uzmanın tavsiye yazıları olacaktır. Buna ek olarak sabah, öğle ve akşam periyotları için yapabileceğiniz en iyi aktiviteler seçenek olarak sunuluyor. Bu düzenli kategorizasyon içerisinden bir plan yaparak tatil öncesi turunuzun neye benzeyeceğine karar verebilir ve bilgileri kaydedebilirsiniz. Böylece iPad veya iPhone içerisinde kayıtlı olan plana kolayca ulaşıp zamana sadık bir şekilde harika bir tur yapabilirsiniz.

Anlatımı başarılı olan bu uygulama mümkün oldukça fotoğraflara da yer verip o anı uzaktan da yakalamanıza yardımcı oluyor. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Make My Day henüz yeni bir uygulama olduğu için güncellemeler ile birlikte yeni şehirlerin de ekleneceğini varsaymak zor değil.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Day

    My Day uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde tüm etkinliklerinizi kontrol edebilirsiniz.
  • My Ice Cream World

    Dondurmacı olarak dünyanın dört bir yanına seyahat edeceğiz.
  • Make It Less

    Make It Less, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Make Me A Pirate

    Make Me A Pirate korsan temalı fotomontajlar hazırlayabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • Make-Up Me: Superstar

    Genç kızların makyaj yapmayı öğrenebilecekleri eğlenceli bir uygulama olan Make-Up Me: Superstar tamamen ücretsiz.
  • Make Me A Princess Lite

    Make Me A Princess Lite, oyundaki prensesi giydirip süsleyerek güzelleştirebileceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Make More APK

    Make More APK, kendi fabrikanızı yönettiğiniz iş simülasyonu oyunu. İş simülasyonu oyununu Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.
  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.