Maleficent Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
620 TOPLAM İNDİRME
66.1 MB DOSYA BOYUTU

Maleficent Free Fall, Walt Disney'in aynı adı taşıyan filminin resmi oyunudur.

Maleficent Free Fall, aynı türdeki taşları eşleştirerek ilerlediğiniz ücretsiz olarak oynanabilen bir bulmaca-macera oyunudur. Disney’in epik canlı animasyon filmi Malefiz’in resmi oyununda heyecanlı bir yolculuğun içerisinde kendimizi buluyoruz.

Baş rollerinde Angelina Jolie’nin oynadığı ve Elle Fanning, Juno Temple gibi ünlü isimlerin eşlik ettiği yeni Disney yapımı Maleficent (Malefiz) filminin mobil oyunu Maleficent Free Fall, görsel açıdan oldukça zengin bir üçlü eşleştirme oyunu.

5 bölüm (chapter) ve onlarca seviyenin yer aldığı oyuna ilk genç bir Malefiz olarak başlıyoruz. Hikaye ilerledikçe Malefiz’in kargası dahil çok sayıda mistik karakterle karşılıyoruz. Aynı türde üç ve daha fazla taşı bir araya getirerek hedef puanı yakalamaya çalıştığımız oyunda sınırlı sayıda olan ve gerçek paralarla da satın alabileceğimiz onlarca güçlendirici bulunuyor. Oyuna ilk başladığımızda bu güçlendiricilere ihtiyacımız olmasa da hikayenin ortalarına geldiğimizde bölümü geçmek adına bunlar ihtiyacımız oluyor. Bu güçlendiriciler de tahmin edeceğiniz üzere dikey veya yatay konumda üçten fazla taşı bir araya getirdiğimizde kullanabilir oluyorlar. Oyunun gidişatını etkileyen ve bölümleri daha hızlı tamamlamanıza yardımcı olan bu güçlendiricilerin fiyatı ise 0.99 – 49.99 dolar arasında değişiyor.

Bir başka Disney oyunu olan Frozen Free Fall'u oynadıysanız Maleficent Free Fall da ilginizi çekecektir.

Erkan Calp

Maleficent Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,098 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Maleficent Free Fall, ücretsiz oynanabilen animasyonlu üçlü eşleştirme oyunudur.

Maleficent Free Fall, adını Malefiz filminden alan değerli taşları eşleştirerek ilerlediğimiz bir bulmaca oyunudur. Filmdeki karakterlerin birebir aktarıldığı oyun hem akıllı telefon hem de tabletlerle uyumlu ve ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Disney’in bir numaralı hikaye odaklı üçlü eşleştirme oyunu Frozen Free Fall’un yaratıcılarının yeni oyunu Maleficent, Angelina Jolie, Elle Fanning, Juno Temple gibi önemli isimlerin oynadığı Malefiz filminin resmi oyunu. Etkileyici özel efektler ve sesleriyle basit bir üçlü eşleştirme oyunundan öte olduğunu farkettiren oyuna genç bir Malefiz olarak başlıyor ve hikaye ilerledikçe yeni karakterle oynama şansı buluyoruz. Malefiz’in kargası Diaval dahil çok sayıda mistik karakter oyunda mevcut. Tabii ki bu karakterlerin her biri farklı sihir güçlerine sahip. Bunları kullanarak tahta üzerindeki taşları daha çabuk eritebiliyoruz. Oyunun amacı ise benzer üçlü eşleştirme oyunlarında olduğu gibi size verilen hareket sayısını aşmadan bölümü en yüksek puan ile bitirmek. Zaten bölümlere başlamadan önce kısa bir bilgilendirme yazısı ile o bölümde yapmanız gerekenler gösteriliyor.

Karakter animasyonlarının da son derece başarılı olduğu oyunda toplam 15 seviye bulunuyor. Tahmin edeceğiniz üzere oyundaki ilk hedefiniz oldukça kolay, haritada ilerledikçe yeni karakterlerle oynadıkça seviyeler de zorlaşıyor. Tam bu noktada üçlü eşleştirme oyunlarının olmazsa olmazı güçlendiriciler devreye giriyor. Taşları daha hızlı eriterek hedefimize kısayoldan ulaşmamızı sağlayan çok sayıda güçlendirici sınırlı sayıda veriliyor ve bazıları için gerçek para ödemeniz gerekiyor.

Eğer Frozen Free Fall oyununu oynadıysanız aynı kategoride bulunan Maleficent Free Fall’u kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Maleficent Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
93.9 MB DOSYA BOYUTU

Maleficent Free Fall, üç veya daha fazla sayıda taşı birleştirerek oynanan bir Disney oyunudur.

Maleficent Free Fall, görsel efektlerin ön plana çıkarıldığı hikaye odaklı bir üçlü eşleştirmeye dayanan bulmaca-macera türünde bir oyundur. Disney’in başarılı oyunlarından Frozen Free Fall oyunu esas alınarak hazırlanmış oyunda oyunculuğu ile 7’den 77’ye herkesi büyüleyen Angelina Jolie’nin canlandırdığı Malefiz başta olmak üzere çok sayıda sihirli güçlere sahip karakter bulunuyor.

Genç bir Malefiz olarak başladığımız oyun temel üçlü eşleştirme kurallarının geçerli olduğu, gerek ses gerekse de görsel efektleriyle benzerlerinden ayrılan bir bulmaca oyunu.

Frozen Free Fall’un yaratıcıları tarafından sunulan bu bulmaca oyununda sihirli güçlerimizi kullanarak tamamlayabileceğimiz birbirinden zorlu 15 seviye bulunuyor. Henüz acemi, yeteneklerini keşfetmeye çalışan genç bir büyücüden tüm sihirleri elinde tutan kötülük perisi Malefiz’e kadar çok sayıda mistik karakterle tanıştığımız oyunda amacımız bize verilen hareket sınırını aşmadan taşları eritmek. Her seviyede eşleştireceğimiz taş sayısına bağlı olarak elde etmemiz gereken puan farklılık gösteriyor. Aynı taşları yan yana getirerek ilerliyor, daha az hamle ile daha fazla taşı yok etmek için karakterlerimizin özel güçlerini kullanıyoruz. Taşların konum ve sayısına göre kullandığımız bu güçlendiriciler ilk başta ücretsiz sunulsa da sonradan gerçek para karşılığında satın almanız gerekiyor. Bu yüzden güçlendiricileri gerektiği yerde ve çok zor durumda kaldığınız zamanlarda kullanmanızı öneririm.

Disney’in tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanabilen bulmaca oyunu Frozen Free Fall'a alternatif olarak oynayabileceğiniz Maleficent Free Fall, hem iPhone hem de iPad’lerde uyumlu.

Erkan Calp

Maleficent Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Maleficent Free Fall, yapımcılığını Disney'in üstlendiği efektleri ile büyüleyen bir üçlü eşleştirme oyunudur.

Maleficent Free Fall, bulmaca ve macera öğelerini barındıran bir Disney oyunudur. Üçlü eşleştirme oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran oyunda değerli taşları yok etmek için karakterlerimizin sihirli güçlerini kullanıyoruz.

Walt Disney Pictures’in yeni filmi Maleficent’tan (Malefiz) mobil cihazlara uyarlanan sürümünde filmde dikkat çeken tüm mistik karakterlere rastlıyoruz. Hikaye boyunca Malefiz’in kargası Diaval dahil çok sayıda karakterle tanıştığımız oyuna genç bir Malefiz olarak başlıyor ve tüm sihirli güçlere sahip bir peri olan Malefiz olduğumuzda yolculuğumuzu tamamlıyoruz. Oyunda farklı hedefler içeren 5 bölüm ve onlarca seviye bulunuyor. Neredeyse hiçbir sihirli gücümüzü kullanmadan başladığımız oyunda daha kolay ilerlememizi sağlayan onlarca güçlendiriciye yer verilmiş. Belirli sayıdaki taşları farklı kombinasyonlarla biraraya getirerek elde ettiğimiz bu güçlendiriciler sınırlı sayıda ve bazılarını kullanabilmemiz için gerçek para ödememiz gerekiyor. (Güçlendiricilerin kullanımına ilişkin detaylı bilgiye oyunun “How to play” bölümünden ulaşabilirsiniz.)

Gerek karakter animasyonları gerekse de özel efektleriyle ön plana çıkan bir bulmaca oyunu olan Maleficent Free Fall’un menüleri de oldukça basit tasarlanmış. Kısa bir animasyonun ardından oyunun ana menüsüne ulaşıyorsunuz. Üst bölümde kaç canınız kaldığınızı ve kaç sihre sahip olduğunuz gösteriliyor, hemen aşağıda ise oyundaki ilerleme durumunuzu gösteren harita bulunuyor.

Disney’in yeni oyunu Maleficent Free Fall, Frozen Free Fall ile aynı oynanışı sahip başarılı bir üçlü eşleştirme oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frozen Free Fall

    Frozen Free Fall, Windows 8 için epik bulmaca eşleştirme oyunudur.
  • Cinderella Free Fall

    Cinderella Free Fall, Windows cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eşleştirme türünde yepyeni Disney oyunu.
  • Human Fall Flat

    Human Fall Flat, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Flow Free

    Flow Free, oynaması son derece zevkli bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Fall Guys Ultimate Knockout

    Fall Guys PC Steam'de! Fall Guys Mobile çıkış yapmaya hazırlanırken Fall Guys Ultimate Knockout ile eğlenceli zaman geçirin.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, metro stili kullanıcı arayüzüne sahip popüler ve ücretsiz Sudoku oyunudur.
  • Human Fall Flat 2

    Bir devam oyunu mu? Human Fall Flat 2 artık daha eğlenceli ve komik.
  • Max Payne 2:The Fall of Max Payne

    Max Payne 2 aksiyon yüklü yapısı ile milyonlara ulaşmaya devam ediyor.