Manuganu 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,442 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Manuganu 2, Türk yapımı ve tamamen Türkçe aksiyon oyunudur.

Manuganu 2, Alper Sarıkaya tarafından geliştirilmiş, görselleriyle, müzikleriyle, atmosferi ile büyüleneceğiniz enfes bir aksiyon oyunudur. Serinin ikinci oyununda sevimli karakterimiz daha zorlu platformlar arasından geçiyor, daha acımasız bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşıyor. Aksiyon kaldığı yerden devam ediyor.

Unity oyun motorunu kullanan tamamı 3 boyutlu grafiklerle süslenmiş bir aksiyon oyunu olan Manuganu’nun 2. oyununda aksiyon dozu artırılmış ve karakterimize yeni beceriler eklenmiş. Yol boyunca karşınıza çıkacak engelleri tek bir seferde geçemeyeceğinizin garantisini verebilirim. Ancak bu, oyunun çok zor olduğu anlamına gelmiyor. Oyunu oynadıkça zorluk seviyesinin çok iyi ayarlandığını hissediyorsunuz.

Hem Türkçe hem de İngilizce dilini destekleyen oyunda karakterimiz 4 farklı mekanda mücadele veriyor. Platform isimleri kanyon, uçurum, orman ve volkan olarak belirlenmiş. Her bölümde toplam 10 seviye bulunuyor. 10. seviye karakterimizin bir yandan engelleri aştığı, diğer yandan devasa büyüklükteki bölüm sonu canavarına karşı hayatta kalma mücadelesi verdiği seviye. Bu seviyeyi de tamamladığınızda karakterimizi en iyi arkadaşınıza kavuşturmuş yani oyunu bitirmiş oluyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe karşınıza çıkan mavi taş ve madalyonlar da oldukça önemli. Bunları toplayarak hem puanınız artırmış oluyor, hem de özel içeriklerin kilidini kaldırmış oluyorsunuz.

Manuganu 2, Türklerin de başarılı oyunlar yapabileceğini gösteren bir yapım. Serinin ilk oyununu oynadıysanız buna bayılacaksınız. Üstelik Android kullanıcıları için ücretsiz!

Erkan Calp

Manuganu 2

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,122 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

Manuganu 2, harika 3 boyutlu grafiklere ve özgün müziklere sahip bir Türk yapımı koşu oyunudur.

Manuganu 2, gücünü Unity oyun motorundan alan özenle tasarlanmış yüksek kalitede grafikleri ve özgün müzikleri ile dikkat çeken popüler koşu oyunudur. Manuganu’nun yeni maceralarını konu alan yapım önceki oyuna göre daha fazla aksiyon sahneleri ve yeni özellikler içeriyor.

Alper Sarıkaya tarafından geliştirilen ve aralarında Türkçe’nin de olduğu birden fazla dilde oynanabilen başarılı koşu oyunu Manuganu’nun devam oyununda heyecan dozu daha da artırılmış ve karakterimize daha akıllıca hazırlanmış tuzaklardan kurtulması için yeni beceriler kazandırılmış.

Birbirinden farklı 40 seviyenin yer aldığı oyunda karakterimiz artık uçabiliyor ve yüzebiliyor. Bunun yanında tırmanma yeteneği de geliştirilmiş. Tabii ki engellerden kendisini kolaylıkla sıyırması ve düşmanlarından kaçması için gerekli durma özelliğini kaybetmemiş. Yol boyunca birbirinden tehlikeli tuzakların yanı sıra bölüm sonlarında sizi fazlasıyla zorlayacak bölüm sonu canavarları da oyuna renk katan önemli öğeler arasında.

Mavi taş ve madalyonlar sayesinde ekstra ödüller kazandıran oyunun 3 boyutlu grafikleri ve ışıklandırma efektleri de sizi etkileyecektir. Gerek su altında, gerek yer yüzünde, gerekse de yerin metrelerce altında iken gözünüzü karakter ve mekan modellemelerinden alamayacaksınız.

Manuganu 2, hem iPhone hem de iPad’inizde oynayabileceğiniz başarılı koşu oyunlarından biri. Oyunun bir Türk tarafından geliştirilmesi ve birden fazla dilde oynanabilmesi yönünden kesinlikle oynamanızı öneririm.

Erkan Calp

Manuganu 2

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME
173 MB DOSYA BOYUTU

Manuganu 2, harika 3 boyutlu grafik ve müziklere sahip Türk yapımı aksiyon oyunudur.

Manuganu 2, 3 boyutlu karakter ve mekan modellemeleriyle, özel efektleriyle, hareketli ve özgün müzikleriyle dikkat çeken başarılı bir Türk yapımı aksiyon oyunudur. Hızlı düşünmenizi ve hareket etmenizi gerektiren oyunlardan hoşlanıyorsanız Manuganu 2’ye bayılacaksınız.

Alper Sarıkaya’nın beğenilen aksiyon oyunu Manuganu’nun devam oyununda maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Karakterimiz uçma, yüzme ve yuvarlanma yetenekleri kazanmış olarak geri döndü. Bazı özelliklerinin de iyileştirildiği karakterimiz engelleri aşmak için kimi zaman uçacak, kimi zaman dokunduğunuzda öldüren balıkların arasına dalacak, kimi zaman da alevlerin arasından geçecek. Seviyeyi tamamladığınızda da bölüm sonu canavarı sizi bekliyor olacak. Onları alt etmek ise hiç kolay değil.

Zorluk seviyesinin olmadığı oyunu kanyon, uçurum, orman ve volkan adını taşıyan 4 farklı mekanda oynuyoruz. Her bölüm 10 seviyeden oluşuyor. 10. seviyeye ulaştığımızda bölüm sonu canavarı ile baş başa kalıyoruz. Volkan bölümündeki canavarı da yendiğimizde hem biz hem de karakterimiz mutlu sona ulaşmış oluyor, Daadi’yi hapsolduğu yerden kurtarıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MANUGANU

    MANUGANU, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz macera ve aksiyon öğelerini bir araya getiren başarılı bir oyundur.
  • Gunslugs 2

    Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Alpha Squadron 2

    Alpha Squadron 2 uzayda geçen savaşları konu alan bir aksiyon oyunudur
  • Ape Of Steel 2

    Ape Of Steel 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Assault Commando 2

    Assault Commando 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur