MANUGANU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,886 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

MANUGANU, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz macera ve aksiyon öğelerini bir araya getiren başarılı bir oyundur.

Oyuna adını veren Manuganu adlı karakteri yönettiğimiz, Android platformu için geliştirilen ve tamamen Türk yapımı olan bu eğlenceli koşma oyununu çok seveceğinize eminiz.

Oyunda amacımız koşmak, zoplamak, iplerden kaymak, kayalardan ve sallanan çekiçlerden kaçmak, hareket eden buz platformlarına zıplamak ve çok daha fazlası...

Manuganu diğer koşma oyunlarının aksine oyun içerisinde gerekli yerlerde size durma imkanı sağlayarak birçok tehlikeden kurtulmanıza da olanak tanır.

Sadece koşmayacağınız yer yer tırmanma moduna geçmeniz gereken oyunda birçok zorluk sizi bekliyor. Tabi tüm bu zorluklardan kurtulurken çok eğlenceli vakit geçireceğiniz de bir gerçek.

Can Çevrim

MANUGANU

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME
66.4 MB DOSYA BOYUTU

Manuganu, harika grafik ve müziklere sahip Türk yapımı bir platform oyunudur.

Manuganu, oyunla aynı ismi taşıyan bir karakteri yönettiğiniz bir platform oyunudur. Etkileyici 3 boyutlu grafikler ve ses efektleri eşliğinde oynadığınız bu sonsuz koşu türündeki oyun hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu.

Manuganu adını taşıyan bir karakteri yönettiğimiz oyun bolca hareketli sahneler içeriyor. Sallanan çekiçler, buz platformu, iri kayalar, alev püskürten mekanizmalar ve daha onlarca tehlike yol boyunca karşınıza çıkacak. Amacınız bu engellere takılmadan ilerlemek ve taş, madalyon gibi önününüze çıkacak öğeleri toplamak. Karakterimiz engelleri aşmak için tüm becerilere sahip. Manuganu ile zıplayabilir, duvarlardan kayabilir, duvalara zıplayabilir, yerde yuvarlanabilir, taş blokları kırabilir, çok yükseklere zıplayabilir ve tırmanabilirsiniz.

Zekice hazırlanmış engellerle dolu 3 farklı mekanda geçen oyunda yer yer zorlanacağınız 30 bölüm bulunuyor. Başarılı çevre ve karakter modellemeleri ve oyundan kopmamanızı sağlayan müzikler ile dikkat çeken oyunda karakterimizi ister dokunmatik kontrolleri kullanarak, istersek te kaydırma hareketleri ile kolayca yönetebiliyoruz.

Türk yapımı bir platform oyunu olan Manuganu, telefon ve tabletinizde uzun süre sıkılmadan, kafanızı yormadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun.

Erkan Calp

MANUGANU

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Manuganu, telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz 3 boyutlu sonsuz koşu oyunudur.

Manuganu, Windows Phone 8’li akıllı telefon ve tabletlerle oynanabilen sonsuz koşu türünde bir mobil oyundur. İster İngilizce, isterseniz de Türkçe olarak oynayabileceğiniz 3 boyutlu koşu oyununda sallanan çekiçlerden, alev püskürten mekanizmalardan, her an üzerinize düşebilecek buzullardan kaçacak, koşacak ve iplerden kayacaksınız.

3 boyutlu grafiklerle 3 farklı mekanda geçen oyunda Manuganu adlı bir çocuğu yönetiyoruz. Yol boyunca karşımıza çıkan dev kayalar, alevler ve çeşitli engeller arasında geçiyor, taş ve madalyonları toplamaya çalışıyoruz. Dokunmatik kontrolleri kullanarak veya kaydırma hareketleriyle karakterimizi yönlendirebiliyoruz.

Alper Sarıkaya tarafından geliştirilen Manuganu, oynanış açısından diğer sonsuz koşu oyunlarından oldukça farklı. Durma özelliği sayesinde üzerinize gelen kayalardan, alevlerden ve diğer düşmanlardan kaçabiliyor, koşu modundan tırmanma moduna geçiş yaparak engelleri daha rahat aşabiliyorsunuz. Karakterimiz duvardan kayabiliyor, duvarlara zıplayabilir, yuvarlanabiliyor, blokları kırabiliyor.

Özgün müzikler ve kaliteli grafikler eşliğinde Türkçe olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu arıyorsanız Manuganu iyi bir seçim olacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Manuganu 2

    Manuganu 2, Türk yapımı ve tamamen Türkçe aksiyon oyunudur.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!