Mario Kart Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
993 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir mobil oyun

Mario Kart Tour, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yepyeni bir mobil aksiyon oyunu olarak ilgi çekiyor.

Super Mario serisinin en yeni mobil oyunu olan Mario Kart Tour, dünyanın farklı bölgelerinde yarışıp yeteneklerinizi gösterebileceğiniz ve aynı zamanda da harika vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle dikkat çeken oyunda canlı grafikler ve renkler yer alıyor. Göz alıcı animasyonlarıyla da eşsiz bir deneyim sunan oyunda engelleri geçiyor ve rakiplerinizi alt ediyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda sürüş becerilerinizi çok iyi kullanmanız gerek. Farklı araçların kilitlerini de açarak daha güçlü bir konuma da gelebiliyorsunuz.

Kıyasıya mücadele edip eşsiz bir deneyim yaşayabileceğinizi düşündüğüm Mario Kart Tour, bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun.Nintento tarafından resmi olarak yayınlanan oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz. Oyun tam olarak yayınlanmadığı için şu anlık oyuna sadece ön kayıt yapabiliyorsunuz. Oyun çıktığında hemen haberdar olmak için ön kayıt yapabilirsiniz.

 

Murat İşçi

Mario Kart Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
193 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve macera kaldığı yerden devam ediyor

Mario Kart Tour, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yepyeni bir mobil aksiyon oyunu olarak ilgi çekiyor.

Nintendo'nun Super Mario Run oyunundan sonra çıkaracağı yepyeni oyunu olan Mario Kart Tour, bu sefer bizi yarış pistlerine götürüyor. Büyük bir eğlenceye dahil olabileceğiniz oyunda aksiyon ve maceraya doyuyorsunuz. Dünyanın farklı bölgelerinde yarışıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Yarış oyunu severlerin ilgisini çekebileceğini düşündüğüm bu oyunda zorlu engeller ve parkurlar yer alıyor. Aynı zamanda canlı görselleriyle de göz alıcı bir atmosfer sunan Mario Kart Tour, mutlaka denenmesi gereken oyunlardan bir tanesi.

Beceilerinizi iyi kullanmanız gereken oyunda kıyasaıya yarışıyorsunuz. Farklı arabaları kontrol edip daha renkli bir deneyim de yaşayabileceğiniz oyunda harika vakit geçirebileceksiniz. Oyun şu an sadece ön kayıt olarak açıldığı için şu anlık sadece ön kayıt yapabiliyorsunuz. Oyun çıktığında haberdar olmak için kayıt olabilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tyga - Kingin' World Tour

    Tyga - Kingin' World Tour, Amerikalı rapçinin yerine geçip paparazzilerden kaçtığınız bir Android oyunu.
  • Phase 10: World Tour

    Android İçin yepyeni bir Kart Oyunu.
  • Super Mario Run

    Super Mario Run, Nintendo'nun Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir yeni Super Mario oyunu.
  • Traffic Tour APK

    Traffic Tour APK, çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir mobil araba yarışı oyunudur. Arcade yarış oyunları sevenler için Traffic Tour 2021 APK tavsiyemizdir.
  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.
  • Alfie Run

    Alfie Run, çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi olan Mario'ya benzeyen bir sınırsız koşu oyunu.
  • Super Jungle World

    Super Jungle World, çocukluğumuzun oyunu Mario ile bire bir aynı şekilde gleiştirilen fakat ufak tasarım değişiklikleri olan eğlenceli bir Android macera oyunu.
  • Super Sandy Adventure

    Super Sandy Adventure, Süper Mario'ya benzeyen oyun yapısı ile birlikte Android cihazlarınız üzerinde eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir koşu oyunu.