Mars: Mars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Mars: Mars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Mars: Mars basit ve eğlenceli bir oynanış sistemine sahip olan bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Mars: Mars'ta birçok gizemle dolu olan Kızıl Gezegen'e yolculuk etmekteyiz. Oyunda MarsCorp adlı firmanın Mars'a insan gönderme projesine dahil oluyoruz ve Mars'ı keşfederek tarih yazmaya çalışıyoruz. Bu iş için bize sadece kısa bir süre idare edecek yakıta sahip bir jetpack ve astronot kıyafetleri veriliyor. Biz de zoru başarmak için çabalıyoruz.

Mars: Mars'ta temel amacımız aralarında çok mesafe bulunmayan kontrol noktaları arasında jetpackimizi kullanarak geçiş yapmak. Bir kere zıplayıp havalandıktan sonra bir sonraki kontrol noktasına iniş yapmamız gerekiyor. Doğru yere inebilmek için de jetpackimizi ara ara ateşlememiz gerekiyor. Bu işi de ekrana dokunarak yapıyoruz.

Mars: Mars tek parmağınızla oynayabileceğiniz eğlencelik bir oyun. Eğer otobüs, metro, tren yolculuklarınızı keyifli şekilde değerlendirmek isterseniz Mars: Mars'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Mars: Mars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Mars: Mars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Mars: Mars kolay bir şekilde oynayabileceğiniz; fakat ustalaşması zor olan, bir kere oynadıktan sonra bağımlılığa dönüşebilen mobil oyunlardan bir tanesi.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Mars: Mars'ta Kızıl Gezegen'i keşfetmek için zorlu şartlarla mücadele ediyoruz. MarsCorp adlı bir firma Mars'a insan taşıyarak ilk özel Mars'a yolculuk girşimini başlatmak istiyor. Biz de bu firmanın Mars yolculuklarına katılarak tarih yazmaya çalışıyoruz. Fakat bu iş sandığımız kadar kolay olmuyor; çünkü Mars'a indikten sonra Mars yüzeyinin çetin şartlarıyla karşılaşıyoruz.

Mars: Mars'ta temel amacımız sınırlı yakıta sahip jetpackimizi kullanarak kontrol noktaları arasında yolculuk etmek. Bir kontrol noktasından havalandıktan sonra diğer kontrol noktasına inebilmek için havada belli bir süre kalmamız gerekiyor. Ekrana dokunarak ihtiyaç duyduğumuzk adar jetpackimizi ateşliyoruz ve doğru iniş yapmaya çalışıyoruz. Karşımıza küçük kara delikler gibi engeller çıkabiliyor, bu nedenle reflekslerimizi de kullanmamız gerekmekte.

Mars: Mars'ı tek dokunuşla oynayabiliyorsunuz; fakat yüksek puan yakalamak büyük çaba gerektiriyor. Eğer zoru başarmayı seviyorsanız Mars: Mars sizi tatmin edecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Mars Trip

    The Mars Trip tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir uzay yolculuğu oyunudur.
  • Stranded: A Mars Adventure

    Stranded: A Mars Adventure retro tarzda bir mobil platform oyunudur
  • Let's go to Mars

    Let's go to Mars, Mars'a yolculuk ettiğiniz, Mars gezegenini keşfe çıktığınız bir Android oyunu.
  • Mars Mountain

    Mars Mountain, tehlikelerle dolu Mars'ta geçen aksiyon yüklü macera oyunu.
  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Mars Files

    The Mars Files, size verilen talimatlar doğrultusunda hayatta kalmanızı amaçlayan bir macera oyunudur.
  • Mars Pop

    Mars Pop, aynı renkten baloncukları yan yana getirip patlatmaya çalıştığımız bir Android oyunu.
  • Romans From Mars 360

    Romans From Mars 360, Google Cardboard ile oynayabileceğiniz kale savunma oyunu.