Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series bir macera oyunudur

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, Minecraft: Story Mode, The Walking Dead, Game of Thrones ve Batman gibi başarılı oyun serilerine imza atmış Telltale Games tarafından geliştirilmiş olan yeni bir macera oyunu.

Daha önceden Batman oyunuyla DC evrenine giriş yapan Telltale, bu oyunda Marvel evrenine de giriyor ve bize ilginç bir hikaye sunuyor. Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'in hikayesi aslında hiç de süper kahraman olmaya niyetleri olmayan kanun kaçaklarının maceralarını konu alıyor. Star Lord Gamora, Drax, Rocket ve Groot gibi kahramanlarımız kainatı etkileyecek bir savaşın başlangıcında tahmin edilemez güce sahip bir cisim keşfediyorlar. Her kahramanımızın bu cismi delice arzulaması için özel bir sebebi var. Buna ek olarak baş düşmanları da en az onlar kadar bu cismi eline geçirmeye çalışıyor. Biz ise bu çekişmenin ortasında kalıyoruz.

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'deki maceramız dünyada başlıyor ve uzayın bilinmeyen noktalarına kadar uzanıyor. Bu maceramız boyunca kahramanlarımızın zorlu seçimler yapmaları gerekiyor. Biz bu kararları verdikçe oyunun nasıl ilerleyeceğini yönlendiriyor, oyunda hangi son ile karşılaşacağımızı belirliyoruz.

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Service Pack 1 yüklü 64 bit işletim sistemi

- 2.4 GHz Intel Core 2 Duo işlemci

- 3 GB RAM

- 1 GB Nvidia GTS 450 ekran kartı

- DirectX 11

- 8 GB boş depolama alanı

- DirectX 11 ses kartı

Can Erdil Şentürk

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series eğer Marvel evreninde geçen farklı ve sürükleyici bir maceraya atılmak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler üzerinde oynanabilen Marvel's Guardians of the Galaxy, daha önceden The Walking Dead, Game of Thrones ve Batman gibi başarılı oyunlar geliştirmiş Telltale Games tarafından bize sunuluyor. Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'de kahraman olmaya ve evreni kurtarmaya hiç de gönüllü olmayan 6 kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kanun kaçakları olan Star Lord, Gamora, Drax, Rocket ve Groot kainatın kaderini belirleyecek bir savaşın eşiğinde tahmin edilemeyen güçlere sahip bir cismi keşfediyorlar. Her birinin bu cisme sahip olmak istemesi için kendilerine özel nedenleri bulunuyor; fakat düşmanları da aynı arzuyla cismin peşine düşüyor. Bize düşen görev ise kahramanlarımızın seçim yapmalarını sağlamak.

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, diğer Telltale oyunları gibi oyuncu tarafındna yönlendirişlen bir hikayeye sahip. Diyaloglara hangi cevabı vereceğinizi, kritik anlarda hagni kararların alınacağını veya hangi eylemlerin yapılacağını siz belirliyorsunuz. Bu karalarınıza bağlı olarak da hikaye ilerliyor ve farklı sonlarla karşılaşabiliyorsunuz.

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, bölümler halinde yayınlanıyor. İndireceğiniz bu sürüm oyunun ilk bölümünü içeriyor. Sonraki bölümler ise uygulama içinden satın alınabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marvel's Guardians of the Galaxy

    Star-Lord olun, muhafızlara liderlik edin, evreni kurtarın. Marvel's Guardians of the Galaxy, Steam'de!
  • Batman - The Telltale Series

    Batman - The Telltale Series bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Expanse: A Telltale Series

    Telltale Games tarafından piyasaya sürülen The Expanse: A Telltale Series, popüler bilim kurgu romanına dayanan bir macera oyunudur.
  • Guardians of Ember

    Guardians of Ember: Türkçe indirip oynayabileceğiniz en iyi Hack & Slash ve MMORPG karışımı oyun
  • The Swords of Ditto

    The Swords of Ditto, kendine has bir macera oyunudur.
  • The Way of Life

    The Way of Life ilginç bir hikayeye sahip olan bir macera oyunudur
  • The Awesome Adventures of Captain Spirit

    The Awesome Adventures of Captain Spirit, ücretsiz olarak yayınlanan macera oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmaktadır.
  • Way of the Hunter

    Way of the Hunter ile birbirinden farklı hayvanları avlamaya hazır olun.