Match Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Match Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Match Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Fantastik bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkan Match Land, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir eşleştirme oyunudur. Birbirinden farklı zorlukta bölümlere sahip olan oyunda elinizi çabuk tutmalı ve düşmanlarınızı ortadan kaldırmalısınız. Oyunda başarılı olmak içim hızlı olmalı ve ekranın alt kısmında gelen itemleri eşleştirmelisiniz. Çok kısa sürede bu işi yapmaya çalışıyor ve ne kadar fazla eşleştirme yaparsanız düşmanınıza o kadar hasar veriyorsunuz. Kaynaklarınızı iyi kullanmanız gereken oyunda harika bir atmosferle karşılaşıyor ve ufak çapta bağımlılık yaşıyorsunuz. 300'den fazla bölüme ve 25 zorlu seviyeye sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyor ve arkadaşlarınızla yarışabiliyorsunuz. Oldukça hoş bir atmosfere sahip olan oyunda kolay bir oynanış yer alıyor. Aynı zamanda eski zamanların retro grafiklerine sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz. Match Land oyununu sakın kaçırmayın.

Match Land oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Match Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
130 MB DOSYA BOYUTU

Match Land, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Match Land, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir eşleştirme oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve renkli blokları eşleştirmelisiniz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir eşleştirme oyunu olarak dikkatimizi çeken Match Land, eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayan bir oyundur. Farklı bölümlere ve seviyelere sahip olan oyunda fantastik bir atmosferde mücadele ediyor ve ekranın alt kısmında yer alan itemleri eşleştirmeye çalışıyorsunuz. Harika bir oynanışa ve zevkli kurguya sahip olan oyunda işiniz de bir hayli zor. Retro tarz grafiklere ve etkileyici animasyonlara sahip olan oyunda eğlenceli zaman geçirebiliyorsunuz. Kaynaklarınızı iyi kullanmanız gereken oyunda en fazla sayıda itemi eşleştirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Bar dolmadan eşleştirmelerinizi yapmalı ve düşmanlarınızı ortadan kaldırmalısınız.

Fantastik bir eşleştirme oyunu olarak nitelendirebileceğim Match Land mutlaka denemeniz gereken bir eşleştirme oyunudur. 300'den fazla farklı zorlukta bölüme sahip olan oyunda 25 farklı seviye yer alıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Match Land oyununu sakın kaçırmayın.

Match Land oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rio: Match 3 Party

    Rio: Match 3 Party, Rio animasyon filminin karakterleriyle oynayabildiğiniz bulmaca oyunu.
  • Furry Creatures Match'em

    Furry Creatures Match'em, oynadıkça bağımlısı olacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Royal Match APK

    Royal Match APK, hikayesi, karakter animasyonları ve mekan grafikleriyle diğer üçlü eşleştirmeye dayalı mobil bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Sir Match-a-Lot

    Sir Match-a-Lot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Match The Emoji

    Match The Emoji, size verilen emojileri birleştirerek yeni emojiler bulmanızı amaçlayan oldukça zevkli bir bulmaca oyunudur.
  • Maths Match

    Maths Match, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur.
  • Monster Match

    Eğlenceli yapısıyla dikkat çeken Monster Match'te benzer şekilli taşları birleştirerek kendi canavar takımımızı kurmaya çalışıyoruz.
  • Angry Birds Match

    Angry Birds Match, Kızgın Kuşların parti vermesine yardımcı olduğunuz eğlenceli Android oyunu.