Match Nine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Gittikçe zorlaşan sayı bulmaca oyunu

Match Nine, hız ve zekayı ölçen harika bir sayı bulmaca oyunu. Sadece iki rakamı toplayarak 9’a ulaşmanız ve bunu sürekli tekrarlamanız gereken oyunda heyecanı artırmak için süre sınırı var. 81 saniye içerisinde mümkün olduğunca fazla kez 9’u bulmanız gerekiyor. Hazır mısınız?

Matematik temelli bulmaca oyunlarını seviyorsanız Android telefonunuzda kesinlike olması gereken bir oyun Match Nine. Vaktin geçmek bilmediği anda; boş zamanlarınızda, toplu taşımada, arkadaşınızı beklerken açıp oynayabileceğiniz türde süper eğlenceli bir sayı odaklı bulmaca oyunu. Oyunda ilerlemek için tek yapmanız gereken; iki rakamı toplayarak 9’u elde etmek. 9 rakamın karışık yerleştirildiği platform üzerinde oldukça hızlı olmanız gerekiyor. 81 saniye süreniz var ancak seri olursanız ekstra süre ekleniyor.

Erkan Calp

Match Nine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
45.8 MB DOSYA BOYUTU

Sadece 81 saniye süreniz var!

Match Nine, hız ve zekayı test eden süper eğlenceli bir sayı bulmaca oyunu. Hem iPhone hem de iPad'de oynabiliyor. Kolay, orta ve zor seviyede oynama seçenekleri sunan bulmaca oyununda puan almak için tek yapmanız gereken iki rakamı toplayıp 9’u ortaya çıkarmak. Ancak rakamlarla oynarken fazla süreniz yok. Hız her şey!

Oyunda 1’den 9’a kadar rakamlar karışık şekilde karşınıza çıkıyor. İki rakamı toplayarak 9’u buluyorsunuz ancak renkli rakamları toplarken hem hızlı hem de dikkatli olmalısınız. Dikkatli toplamazsanız bir noktadan sonra tablo büyük rakamlarla dolmaya başlıyor ve hedef sayıya ulaşamıyorsunuz. Hızlı olmazsanız süreniz daha çabuk bitmiyor. Bu arada verilen süre 81 saniye. Kombo yapmayı başarırsanız ekstra süre veriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Match APK

    Royal Match APK, hikayesi, karakter animasyonları ve mekan grafikleriyle diğer üçlü eşleştirmeye dayalı mobil bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Sequence Nine

    Sequence Nine, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Match 3D

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Rio: Match 3 Party

    Rio: Match 3 Party, Rio animasyon filminin karakterleriyle oynayabildiğiniz bulmaca oyunu.
  • Sir Match-a-Lot

    Sir Match-a-Lot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Unreal Match 3

    Savaş konseptli kristal patlatma oyunu
  • Match 3D

    Sevimli dostlarla eşleştirme oyunu
  • Golden Match 3

    Şekerleri birleştir ve zinciri kır.