MatchCut Music Video Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
562 TOPLAM İNDİRME

MatchCut Music Video Editor ile Android cihazlarınızda kolayca müzik klipleri hazırlayabilirsiniz.

MatchCut Music Video Editor uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinde kolayca müzik videoları yani klipler oluşturmak isteyenlerin kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Hem kolay kullanılır yapısı hem de pek çok işlemi otomatik olarak gerçekleştirmesi sayesinde kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Kullanırken tek yapmanız gereken hangi videonun kullanılacağını galerinizden seçmek ya da o an video çekmeye başlamak. Daha sonra klibin arkasında olacak müziği de seçiyorsunuz ve uygulama gerisini kendi hallediyor. Zira video ile müziği uyumlu hale getirme yeteneği olan uygulama, bu sayede kliplerinizin daha doğal görünmesini sağlıyor.

Hazırladığınız müzik kliplerini daha sonra arkadaşlarınızla sosyal ağlar ya da video siteleri üzerinden de hemen paylaşabiliyorsunuz. Böylece video çekimi, müzik eklemek ve insanlara bunu izletmek neredeyse sadece bir kaç dakikanızı alıyor diyebilirim.

Dilerseniz yaptığınız klipleri video dosyaları olarak da kaydedebilir ve bilgisayarınızda daha sonra izleyebilirsiniz. Videoya son halini vermeden önce karşınıza çıkan önizleme modu ise istemediğiniz noktaları değerlendirebilmek açısından oldukça yeterli.

Hali hazırda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz müziklerle birlikte gelen uygulamada, uygulama içi satın alma seçenekleri sayesinde yeni müziklere de en hızlı yoldan erişebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

MatchCut Music Video Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

MatchCut Music Video Editor uygulaması ile ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarınızda müzik klipleri çekebilirsiniz.

iPhone ve iPad mobil cihazlarınızda en kolay yoldan müzik videoları hazırlamak istiyorsanız göz atmanız gereken uygulamalardan bir tanesi de MatchCut Music Video Editor olarak karşımıza çıkıyor ve hem ücretsiz olması hem de kolay kullanılır, işlevsel bir arayüze sahip olması sayesinde pek çok benzer uygulamadan ayrılıyor. Müzik videoları yapmak standart kamera ve video düzenleme uygulamaları ile biraz fazla vakit ve emek alabiliyor ancak MatchCut Music Video Editor bu iş için hazırlandığından dolayı daha hızlı bir kullanım sunuyor diyebilirim.

Zira uygulamayı kullanarak isterseniz hemen video çekebilir ya da galerinizdeki videoları klibiniz için kullanabilirsiniz. İçerisinde yer alan hazır müzikleri hemen videolarınızın arkaplanına eklemek mümkün olduğu için bu konuda bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum. Dilerseniz uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak yeni müzikler de satın alabilirsiniz.

Video kliplerin oluşturulması sırasında uygulama hem videoyu hem de müziği birbirine senkronize edebildiği için ikisi arasında uyumsuzluklar yaşanmasının da önüne geçiliyor. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra müzik klibinizi video siteleri ve sosyal ağlar üzerinden de varolan paylaşım butonlarını kullanarak paylaşabilirsiniz.

Kliplerinizi yayınlamadan önce önizleme seçeneklerinden faydalanırsanız yanlış noktaların ve hataların oluşmasını da engelleyebilirsiniz. Eğer müzik videoları oluşturmak istiyorsanız ve ücretsiz bir uygulama peşindeyseniz göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Magisto Video Editor & Maker

    Magisto Video Editor & Maker, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir video hazırlama ve düzenleme uygulamasıdır.
  • AndroVid Video Editor

    Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebilecek bir uygulama olan AndroVid Video Editor ile videolarınızı hızlı bir şekilde düzenleyebilirsiniz.
  • VN Video Editor

    VN Video Editor Android Uygulaması İndir: Android telefonlar için ücretsiz en iyi video düzenleme programı
  • PowerDirector Video Editor Pro APK

    PowerDirector Video Editor Pro APK Android telefonlar için ücretsiz profesyonel video düzenleme ve video yapma programıdır.
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Free Movie Editor

    Free Movie Editor, Android mobil cihazlarınız üzerinde kullanarak rahatlıkla video düzenleme işlemleri yapabileceğiniz ücretsiz bir video düzenleme uygulaması.
  • Beard Photo Editor

    Beard Photo Editor, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme aracıdır.