Math Acceleration

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Math Acceleration, matematiğini geliştirmek isteyen andrid kullanıcıları için hazırlanan yararlı ve eğitici bir matematik oyunu.

Math Acceleration, hem yetişkinler hem de çocukların oynayabileceği ücretsiz ve eğitici bir Android matematik oyunu.

Çarpım tablosunu öğrenmenizi ve matematik işlemlerini daha hızlı yapabilmenizi sağlayan uygulama sayesinde, etkili olmadığınız matematik kategorisinde daha etkili olabiliyorsunuz.

Kişiden kişiye farklılık gösteren matematik yeteneği, zaman zaman bazı çocukların korkulu rüyası haline geliyor. Böyle bir durumla karşılaşmamak için çocuklarınıza küçük yaştayken bu tür oyunlar ile matematik sevgisini aşılayabilir ve mental matematik güçlerini arttırabilirsiniz.

Zorluk derecesini kendinizin belirlediği Math Acceleration oyunu sayesinde zaman içerisinde matematik işlemlerindeki yeteneğiniz e gitgide artıyor.

Pozitif ve negatif sayılar, toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemleri ile birlikte pek matematik işlemlerini hızlı yapabilme ve beyin egzersizi gibi pek çok özelliğe sahip olan uygulama sayesinde hem eğlenecek hem de matematik seviyenizi geliştirebileceksiniz.

Kullanımı kolay olan uygulamanın tasarımı biraz eski bir uygulama görünümü veriyor olsa da amacı matematik işlemleri olduğu için tasarımın nasıl olduğu çok da önemli değil. Bu nedenle uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip en azından denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math Effect

    Math Effect eğlenceli ve eğitici bir matematik oyunudur
  • Math Game

    Math Game, çocuklara özel geliştirilen eğlenceli ve öğretici bir matematik oyunu.
  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Math Challenge

    Math Challenge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Math Drill

    Math Drill, düzenli olarak matematik egzersizi yaparak mental matematiğinizi geliştirmenizi sağlayan yararlı ve eğitici bir Android matematik oyunu.
  • Math for Kids

    Math for Kids, adından da anlayacağınız üzere çocuklarınızın matematik çalışabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android matematik oyunu.
  • King of Math Junior

    King of Math Junior, çocuklara hitap eden zihin çalıştıran bir matematik oyunu.
  • Tiny Math Game

    Tiny Math Game, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat eğlenceli, aynı zamanda eğitici bir matematik oyunudur.