Maverick: GPS Navigation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,010 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.

Maverick: GPS Navigation, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır. Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz pek çok navigasyon uygulaması olduğu doğrudur. Pek çoğu da aynı amaca yönelik geliştirilmiştir.

Trafik ve araba ile kullanmak üzere geliştirilmiş olan diğer navigasyon uygulamalarının aksine, Maverick daha özel bir amaca yönelik geliştirilmiş. Bu uygulamayı yürüyüş, hiking ve off-road aktiviteleriniz esnasında kullanabilirsiniz.

Detaylı ve kullanması kolay bir uygulama olan Maverick, çevrimdışı da kullanılabilecek bir şekilde geliştirilmiş. Diyelim ki bir dağ yürüyüşüne çıktınız ve orda internet çekmiyor. Bu uygulama haritalarını çevrimışı kullanım için sakladığından hiç zorluk çekmeden kullanabilirsiniz.

Bahsettiğim gibi, uygulamanın en önemli özelliklerinden biris, kullanım kolaylığına sahip olmasıdır. Tek bir dokunuşla yürüyüşlerinizi kaydedebilir ve böylece daha sonra o rotayı tekrar kullanabilirsiniz.

Eğer siz de kolay kullanımlı başarılı bir navigasyon uygulaması arıyorsanız, Maverick'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sygic: GPS Navigation

    Sygic: GPS Navigation, GPS üzerinden geniş harita desteği ile kullanılan bir yön bulma uygulamasıdır.
  • Polaris Navigation GPS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Navigation Shortcut

    Navigation Shortcut uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdaki navigasyon uygulamalarına kolayca erişebiliyorsunuz.
  • Sygic MirrorLink Navigation

    Sygic MirrorLink Navigation, kapsamlı bir navigasyona ihtiyaç duyanların değerlendirmesi gereken bir uygulama.
  • Navigation Layer

    Navigasyon katmanı cihazınızda çeşitli eylemleri gerçekleştirmek için çeşitli özelleştirilebilir hareketleri kullanmayı sağlayan bir uygulamadır.
  • Navmii GPS World

    Navmii GPS World, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz en detaylı, gelişmiş özelliklere sahip ve ücretsiz olan navigasyon uygulaması.
  • Waze Social GPS Traffic & Gas

    Sosyal GPS sürüş ve navigasyon uygulaması olarak sizi diğer sürücülere bağlayan Waze; keyifli, topluluk merkezli bir trafik ve navigasyon uygulamasıdır ve 30 milyon kullanıcıya sahiptir.
  • GPS Phone Tracker Lite

    GPS Phone Tracker Lite, Android cihazlarınız ile arkadaşlarınız ve aile bireylerinizin nerede olduğunu tespit ederek onları kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir navigasyon uygulamasıdır.