Mavi Kartuş

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,587 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Mavi Kartuş, Mavi kartınızı yanınızda taşıma zahmetinden kurtaran aynı zamanda Mavi'den en taze ürünleri takip edebileceğiniz bir uygulama.

Mavi Kartuş uygulaması Mavi’nin müşterilerine sunduğu harcadıkça kazandıran kartı Mavi Kartuş’u cüzdanınızda taşıma sıkıntısından kurtarıyor.

Android telefonunuza yükleyip kullanabileceğiniz Mavi Kartuş uygulaması ile alışverişleriniz sonrası kazandığınız puanları takip edebiliyor, size özel sunulan fırsatlardan yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca Mavi’nin yeni koleksiyonuna göz atabiliyor ve satın alabiliyorsunuz.

Mavi’den en son haberler, fırsatlar ve özel kampanyaları cebinize taşıyan Mavi Kartuş uygulamasına kartınızı tanıtmak ise oldukça basit. Tek yapmanız gereken “Kartuş ile Bağlan”a dokumak ve kartınızla ilişkilendirilen cep telefonu numaranızı ardından şifrenizi girmek. Bunun ardından kartınızda biriken puanları ve puanlarınızı kullanarak alabileceğiniz ürünleri görebiliyorsunuz. Mağazaya gittiğiniz vakit puanlarınızı harcamak için karta dokunmanız ve barkodu kasiyere göstermeniz yeterli oluyor. Tabii ki Mavi Kartuş bilgilerinizi uygulama üzerinden güncellemeniz de mümkün.

Mavi Kartuş uygulaması hem en taze gelen Mavi ürünlerinden anında haberdar olmanızı sağlıyor, hem de Mavi kartınızı yanınızda taşıma gerekliliğini ortadan kaldırıyor. Mavi ürünlerini tercih eden biri olarak uygulamayı başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

Erkan Calp

Mavi Kartuş

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
986 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Mavi Kartuş uygulaması ile Mavi kartınızda biriken puanları kolaylıkla harcayabilir, fırsatları takip edebilir, en taze ürünleri inceleyebilirsiniz.

Giyim sektörünün önde gelen isimlerinden Mavi’nin müşterilerine sunduğu Mavi Kartuş, harcadıkça kazandıran bir kart ve artık iPhone’unuza yükleyebileceğiniz Mavi Kartuş uygulaması sayesinde kartınızı yanınızda taşımanız gerekmeyecek ve size özel sunulan fırsatları daha kolay takip edebileceksiniz.

Mavi Kartuş uygulaması, sadece kartınızla kazandığınız puanları görmenize ve harcamanıza imkan tanıyan bir uygulama değil. Mavi’nin en taze ürünlerini takip edebiliyor ve doğrudan uygulama içerisinden siparişinizi verebiliyorsunuz. Ayrıca bildirimleri açarak Mavi mağazalarına yeni gelen ürünlerden anında haberdar olabiliyorsunuz.

Mavi Kartuş uygulaması tabii ki kart sahiplerine özel yapılmış bir uygulama ve kartla kullanıldığında anlam kazanıyor. Ancak Mavi Kartuş kartınız olmasa bile uygulamayı kullanabiliyorsunuz.

Mavi Kartuş Özellikleri:

  • Mavi Kartuş kartınızı bağlayın ve puanlarınızı / fırsatları takip edin.
  • Mavi’den en taze ürünleri inceleyin, satın alın.
  • Mavi Kartuş bilgilerinizi güncelleyin.
  • En yakın Mavi mağazasının yerini öğrenin.
  • Kartınızda biriken puanları kolaylıkla harcayın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Iris Mini

    Son derece kullanışlı olan Iris Mini, içerisindeki mavi ışık filtresi sayesinde göz sağlığınızı korur.
  • TF: Police Lights

    Police Lights ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir polis lambası uygulamasıdır. Uygulama temel olarak mavi-kırmızı polis lambasını taklit ediyor.
  • The Line Zen

    The Line Zen, duvarlara ve yol üzerindeki engellere çarpmadan mavi top ile en yüksek puanı almaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Bluebird of Happiness

    Kardeşinizin bulduğu mavi kuş, sizi bambaşka bir diyara götürüyor. Maceraya hazır mısınız?
  • Lock Screen LG G3 Theme

    Lock Screen LG G3 Theme, kilit ekranınızda LG G3'ün kırmızı mavi dumanlı temasını kullanmak için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!