Max Payne Mobile

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,648 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Max Payne Mobile, aynı ismi taşıyan bilgisayar oyununun Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilen sürümüdür.

Max Payne bundan böyle Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde de oynanabilecek. Polis ve mafya tarafından işlemediği bir cinayet yüzünden aranılan gizli polisimiz Max Payne ile kendimizi temize çıkarmak için amansız bir mücadelenin içine giriyoruz. Bir yandan Max Payne'in katledilen ailesi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken bir yandan da kendi adını temize çıkarması için ona yardımcı olmamız gerekiyor.

Bilgisayar oyunları içerisinde zamanında çığır açan ve adeta bir efsane olan Max Payne'in, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş efektlerle hazırlanan bu versiyonunu 2.99 dolar gibi bir ücret karşılığında telefonunuza indirerek maceraya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Max Payne Mobile

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8,168 TOPLAM İNDİRME
1.11 GB DOSYA BOYUTU

Max Payne Mobile, aynı ismi taşıyan bilgisayar oyununun iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar (iPad, iPhone) için geliştirilen sürümüdür.

Max Payne bundan böyle iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde de oynanabilecek. Polis ve mafya tarafından işlemediği bir cinayet yüzünden aranılan gizli polisimiz Max Payne ile kendimizi temize çıkarmak için amansız bir mücadelenin içine giriyoruz. Bir yandan Max Payne'in katledilen ailesi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken bir yandan da kendi adını temize çıkarması için ona yardımcı olmamız gerekiyor.

Bilgisayar oyunları içerisinde zamanında çığır açan ve adeta bir efsane olan Max Payne'in, iOS mobil cihazlar (iPhone, iPad) için geliştirilmiş efektlerle hazırlanan bu versiyonunu 2.99 dolar gibi bir ücret karşılığında mobil cihazınıza indirerek maceraya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 9mm

    GTA ve Max Payne karışımı olan 9mm oyununda şehirdeki çeteler ile kıyasıya çarpışarak takım arkadaşlarınızı koruyun.
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.
  • Ghouls'n Ghosts MOBILE

    Ghouls'n Ghosts MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.
  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • Max Ammo

    Max Ammo bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.