Maze Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, oldukça sakinleştirici olduğu kadar zekayı da zorlayan ve sıkılmadan oynayacağınız bir bulmaca oyunudur.

Maze Light mobil oyununda adeta sadece oyuncunun konforu düşünülmüş. Oyunda hiçbir süre baskısı ya da hamle sayısı sınırı bulunmuyor. Son derece rahatlatıcı bir müzik bulmaca esnasında size eşlik ederken tıkandığınız yerde sınırsız sayıda ipucu da alabiliyorsunuz. Sözün özü stressiz ve rahat bir şekilde bulmacanızı çözebilirsiniz.

Bulmacaların içeriğine değinecek olursak da oyun platformunun karelerle bölünmüş olduğunu görüyoruz. Her karenin içinde de bazı çizgiler bulunuyor. Sizden istenen tüm çizgileri birbirleriyle bağlantılı hale getirmek. Bunu başardığınızda bir sonraki bölüme geçmeye hak kazanacaksınız. Boş vaktini keyifli bir uğraşla geçirmek isteyen kullanıcılar için Maze Light mobil bulmaca oyunu Google Play Store’da ücretsiz.

Yağız Sarman

Maze Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
16.1 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, oyuncular üzerinde baskı kurmaksızın rahat bir oyun deneyimi sunan bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, oyuncular üzerinde hiçbir baskı kurmadan yalnızca rahatlama hizmeti sunan hoş bir bulmaca oyunudur.

Maze Light mobil oyununda tamamen oyuncunun konforu düşünülmüş. Oyunda alışılagelmiş bulmaca oyunlarının aksine ne bir zaman baskısı var ne de bir hamle sınırı. Hata yapmak ise tamamen serbest. Hatta tıkandığınız yerde sınırsız ipucu hakkınız bulunuyor. Sonuçta oyunculara da bu rahatlatıcı bulmaca oyununun keyfini çıkarmak kalıyor. Ayrıca oyun boyunca da rahatlatıcı bir müzik ve göze hoş gelen renkler size eşlik ediyor.

Maze Light oyununda bulmacaların içeriğinden bahsedecek olursak, oyunda kare bir platform göreceksiniz. Bu platform ise yine eşit boyutlu karelerden oluşuyor. Her kare üzerinde de belli yönlere bakan çizgiler olacak. Oyundaki amacınız o çizgilerin yönlerini değiştirerek tüm çizgileri bağlantılı hale getirmek. Bunu başardığınızda bir sonraki bölüme geçme hakkı elde etmiş olacaksınız. Sıkılmadan büyük bir keyifle oynayacağınız Maze Light mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Maze

    Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi sürücüsüne yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Train Maze 3D

    Train Maze 3D karşımıza kaliteli grafikleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.
  • Maze Bandit

    Maze Bandit, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Maze Games

    Maze Games'in Android için çıkan bir labirent oyunu olduğunu iddia eden tanıdıklarınız varsa aranızdaki yakınlığı tekrar gözden geçirmenizi öneririz.
  • Just Maze

    Labirentten çıkmaya çalış!
  • Zombie Maze: Puppy Rescue

    Zombie Maze: Puppy Rescue, sıra tabanlı oynanış sunan zombili bulmaca - macera oyunu.
  • Lost Maze

    Lost Maze, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkıyor.