Meal Box

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yemek sipariş uygulamasıdır.

Meal Box, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yemek siparişi uygulamasıdır. Şimdilik yalnızca İstanbul'da şubesi olan Meal Box adlı restoranın resmi uygulaması olan Meal Box'u İstanbul'da yaşayanlar kullanabiliyor.

Meal Box, özellikle fast food'dan sıkılanlara daha sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunuyor. Lezzetli ve sağlıklı ev yemekleri yapan Meal Box, müşterilerini memnun etmek ve daha kolay sipariş vermelerini sağlamak adına bir de mobil uygulama geliştirmiş.

Dışarıdan yemek söylemekten ve sürekli hamburger, pizza gibi yemekler yemekten sıkıldıysanız, artık sağlıklı yemekler yemek istiyorsanız fakat evde yemek pişirecek vaktiniz yoksa ya da beceremiyorsanız Meal Box güzel bir alternatif olabilir.

Meal Box'da hazırlanan tüm yemeklerin besin ve kalori değerlerinin belli olması, lezzet dışında hijyen ve sağlığa da önem vermesi ayrıca bütün bunlarla birlikte servis kalitesinden de ödün vermemesi onu özel yapıyor diyebilirim.

Et yemeklerinden sebze yemeklerine pek çok çeşidin bulunduğu restoranda ayrıca çeşitli tatlılar da bulunuyor. Siz de ev yemeklerine hasret kaldıysanız bu uygulama aracılığıyla kolayca sipariş verebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Meal Box

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yemek sipariş uygulamasıdır.

Meal Box, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yemek sipariş verme uygulamasıdır. Aslında bir restoran olan Meal Box müşterilerini memnun etmek adına daha rahat sipariş verebilmeleri için mobil uygulamalar çıkarmış.

Şimdilik ne yazık ki sadece İstanbul'da şubeleri olduğu için orada yaşayanların kullanabileceği uygulama ile çeşit çeşit ev yemeğini tek dokunuşla evinize sipariş verebiliyorsunuz. Eğer fast food dan sıkıldıysanız, bu uygulama tam size göre.

Sağlıklı yemekler yemek istiyorsanız fakat aynı zamanda lezzetli olsun istiyorsanız fakat yemek yapacak vaktiniz yoksa veya yemek yapmayı beceremiyorsanız Meal Box tam ihtiyacınız olan uygulama diyebilirim.

Meal Box restoranında hazırlanan tüm yemekler hem en iyi şefler tarafından hazırlanıyor hem de belli besin değerleri çerçevesinde hazırlanıyor. Ücretleri de o kadar pahalı değil ve uygun fiyatlı menüleri var.

Eğer siz de dışarıdan sağlıksız beslenmekten sıkıldıysanız ve ev yemekleri yemek istiyorsanız Meal Box'un iOS uygulaması ile et yemeklerinden sebzeye ve tatlılara kadar istediğiniz her şeyi evinize sipariş verebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Move the Box

    Move the Box, kutuların bir araya gelmesine dayalı bir zeka ve bulmaca oyunu.
  • Laser Box

    Laser Box mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Show Box (APK)

    Show Box, Android kullanıcılarına özel film, dizi ve müzik uygulaması.
  • Dead in the Box

    Dead in the Box mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Kitty in the Box 2

    Kitty in the Box 2, Android telefonda keyifle oynayacağınız kedi oyunu.
  • Mind Box

    Mind Box, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Super aTool Box-cache battery

    Super aTool Box-cache battery her Android cihazda bulunması gereken bir araç kutusudur
  • Switch The Box

    Switch The Box düzeni bozan kutuları kaydırarak yok etmeye çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.