Media SOS

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
584 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Media SOS, Android ya da iOS cihazınızdan müzik fotoğraf ve video verilerinizi kopyalamanın; ayrıca cihazlarınızda bulamadığınız verileri geri elde etmenin en iyi yoludur

Media SOS, Android ya da iOS cihazınızdan müzik fotoğraf ve video verilerinizi kopyalamanın en iyi yoludur. Verilerinizi geri elde etmek artık hiç zor değil.

Media SOS kullanmadan cihazınızda bir içeriği bulmak ya da içeriği kopyalamadan bilgisayarınıza aktarmak çok zor olabilir. Bu program, kopyalama ve aktarma işini son derece basit hale getiriyor.

Bunun için yapmanız gerekenler; cihazınızı seçmek, hangi verinin kopyalanacağını belirlemek ve sonrasında nereye kopyalanacağına karar vermektir. Media SOS, istediğiniz veriyi, kopyalamanıza gerek kalmadan Android ya da iOS cihazınızdan bilgisayarınıza aktarmanızı sağlar. Bu işlem sonrasında cihazınızdaki veri silinmez. Hem bilgisayarınızda hem de cihazınızda aynı veriyi saklamış olursunuz. Şimdi içeriklerinizi istediğiniz yere kopyalayabilirsiniz. İsterseniz iTunes’a, isterseniz kişisel klasörleriniz içine ya da masaüstünüze…

Bazen cihazınızda fotoğraf ya da video verileriniz kaybolur. Veriler cihazınızın içindedir fakat cihazınız bunları görmez dolayısıyla göstermez. Media SOS, işte bu dosyaları belirler, bulur ve kurtarır.

Bu program; iPhone, iPad, iPod touch, klasik iPod gibi iOS ve Android cihazlarla çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Yazılım aynı zamanda; Razr, Galaxy Nexus ve Galaxy Tablet ile de uyumludur. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SanDisk Media Manager

    SanDisk Media Manager ile telefonunuz ve bilgisayarınız arasında kolayca dosya transfer edebilirsiniz
  • Media Preview

    Bilgisayarınızdaki görsel dosyaları çok daha kolay bir şekilde önizleyebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.
  • Disk Sorter

    Disk Sorter, hızlı ve kolay kullanımlı bir dosya sınıflandırma programıdır.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • Media Freeware Free Youtube Downloader

    Media Freeware Free Youtube Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz favori videolarınızı bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz