Medieval Apocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
732 TOPLAM İNDİRME
56.1 MB DOSYA BOYUTU

Medieval Apocalypse eğlenceli ve kaliteli bir Windows 8 oyunudur

Medieval Apocalypse Orta Çağ'da geçen bir hikayeye sahip olan ve oldukça eğlenceli bir oynanış sunan, Windows 8 ve üst versiyonu işletim sistemlerini kullanan bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur.

Diablo ile yaygınlaşan hack and slash türünün güzel bir örneği olan Medieval Apocalypse bize fantastik öğelerle süslenmiş güzel bir hikaye sunuyor. Oyunda Orta Çağ'da kıyamete sürüklenmiş bir ortamda kahramnalığı ile öne çıkan bir şovalyeyi kontrol ediyoruz. Şovalye olarak temel görevimiz bize verilen görevleri yerine getirmek ve üzerimize akın akın saldıran zombi ordularını mağlup etmektir. Şovalyemiz zombileri yendikçe altın ve yetenek puanları kazanmakta ve bu ödülleri kendisini geliştirmek, yeni silahlar ve zırhlar alabilmek için kullanabilmektedir.

Medieval Apocalypse oldukça canlı ve yüksek kaliteye sahip grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunda yer alan ortamlar ve düşmanlar göze hoş görünmekte. Oyundaki 10 farklı zombi çeşidinin her biri kendine ait karakteristik özelliklere sahip ve oyunda çeşitlilik oluşturmakta. Oyunda 45'ten fazla kalkan ve silahı keşfedebilmemiz mümkün. Oyunda ilerledikçe kahramanımızın yeteneklerini ileri seviyeye taşıyabiliyoruz. Bize verilen görevleri tamamlarken etkileşim özelliğine sahip bölümler üzerinde yer alan tuzaklara dikkat etmeliyiz.

Eğer kolayca oynayabileceğiniz ve rahatlayarak eğlenebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Medieval Apocalypse hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Medieval Apocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Medieval Apocalypse kaliteli bir rol yapma oyunudur

Medieval Apocalypse Diablo ile tanıştığımız hack & slash dinamiklerini kullanan ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerimizde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir rol yapma oyunudur.

Ortaçağ'da geçen bir hikayeye sahip olan Medieval Apocalypse'de kahramanlığını kanıtlamaya çalışan bir şovalyeyi kontrol etmekteyiz. Oyunun geçtiği dünya büyü ve fantastik öğelerle zenginleştirilmiştir. Bu fantastik dünyada bütün olaylar günün birinde zombilerin yeryüzünde belirmesiyle başlıyor ve dünya kıyamete sürükleniyor. Her yeri kaplayan zombiler masum insanları tehdit ediyor ve dünyayı kurtarma işi cesur şovalyemize düşüyor.

Medieval Apocalypse'te gerçek zamanlı aksiyona yer verilmekte. Oyunda zombi ordularıyla karşılaşırken kılıç ve kalkanımızın yanında özel yeteneklerimizi kullanıyoruz ve düşmanlarımızı yok ettikçe altın ve tecrübe puanı kazanıyoruz. Tecrübe puanları seviye atlamamıza yardımcı oluyor ve seviye atladıkça daha güçlü özel yetenekleri kullanabiliyoruz. Altınlarla kendimize silah, zırh ve kalkan alabilmekteyiz.

Medieval Apocalypse sevimli ve hoş grafiklere sahip. Oyundaki görevler ise özel olarak tasarlanmış ve zaman zaman çeşitli tuzaklarla karşılaşıyoruz. Eğer eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyun arıyorsanız Medieval Apocalypse hoşunuza gidecektir.

 

Can Erdil Şentürk

Medieval Apocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Medieval Apocalypse ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir Windows Phone oyunudur

Medieval Apocalypse bize Orta Çağ'da geçen fantastik bir hikaye sunan aksiyon RPG türünde eğlenceli bir rol yapma oyunudur.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Medieval Apocalypse'de büyü gibi fantastik öğelerin yer aldığı bir dünyada ortaya çıkan zombilerin neden olduğu kargaşa konu alınıyor. Hiç yoktan beliren zombi orduları yeryüzünde masum insanlar için tehlike oluşturmaya başlamıştır ve terör her yanda kol gezmektedir. Bu gidişata dur diyebilecek kahramanımız ise zombilerin karşısına dikiliyor ve üzerine akın akın gelen zombilerle mücadele etmeye başlıyor.

Kılıç ve kalkan kullanan bir şovalye olan kahramanımız yakın dövüş yeteneklerinin yanında düşmana büyük hasar verebilen özel yeteneklerini de kullanıyor. Zombileri yok ettikçe tecrübe puanı kazanabiliyoruz ve kahramanımızın özel yeteneklerini geliştirebiliyoruz. Bunun yanında altınları toplayarak yeni zırhlar, kılıç ve kalkanlar satın alabiliyoruz. Oyun Diablo gibi hack & slash türünde gerçek zamanlı aksiyon sunuyor ve bizi sürekli aksiyona dahil ediyor.

Medieval Apocalypse tatmin edici bir grafik kalitesine sahip. Oyundaki bölümler ve görevler rastgele olarak yaratılıyor ve bu sayede oyunu her oynayışımızda farklı bir tecrübe yaşıyoruz. Eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız Medieval Apocalypse hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Medieval Dynasty

    Medieval Dynasty Türkçe olarak Steam'de! Devasa orta çağ açık dünyasında avlanın, hayatta kalmaya çalışın, inşa edin...
  • Vicious Attack Llama Apocalypse

    VALA: Vicious Attack Llama Apocalypse, Steam üzerinden oynanabilen ilginç bir aksiyon oyunudur.
  • Chivalry: Medieval Warfare

    Chivalry: Medieval Warfare online olarak oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.
  • Ronin: Two Souls

    Ronin: Two Souls, oyuncuların Samuray olarak bulunduğu Türk yapımı aksiyon rpg oyunu. Ronin: Two Souls, Steam'de!