Medieval Castle Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.

Medieval Castle Defense, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir kule savunma oyunudur. Benzerleri gibi bir tarza sahip olan ve çok fazla yenilik getirmeyen oyun bu kez Ortaçağ zamanlarında geçiyor.

Oyunda amacınız top, mancınık, yavaş kule, birden çok atış yapan kule, teleport kulesi ve benzer pek çok kuleyi düşmanlarınızla savaşırken stratejik olarak yerleştirmek ve onlara ateş ederek altın kazanmak.

Oyuna öncelikle 2 adet kule ile başlıyorsunuz ve ilerledikçe, bölümleri tamamladıkça daha fazla kule açılıyor. Oyunda 40 bölüm var ve kulelerinizi doğru bir şekilde seçerek taktiklerinizi de ona göre ayarlamanız gerekiyor.

Ayrıca tabi ki oyunda farklı düşman tipleri de olduğundan kulelerinizi de buna bağlı olarak seçmelisiniz. Oyunu tamamlama şeklinize göre puanlandığınızı da belirtmekte fayda var, ne kadar çok atış kaçırırsanız o kadar az puan alıyorsunuz.

Oyunun tek eksi yönü başlangıçta öğretici bir kısım olmaması. Onun dışında gayet eğlenceli olan bu kule savunma oyununu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Besieged 2 Free Castle Defense

    Besieged 2 Free Castle Defense eğlenceli bir Android oyunudur
  • Castle Defense: Invasion

    Castle Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Medieval Craft 2: Castle Build

    Medieval Craft 2: Castle Build ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Castle Defense 2

    Gerçek zamanlı kule savaşların katılacağız.
  • Castle Defense

    Castle Defense, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Stickman 3D: Defense of Castle

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Stickman 3D: Defense of Castle mobil oyunu üç boyutlu çöp adam şeklindeki karakterle kalenizi savunacağınız bir simülasyon oyunudur.
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!