Meekan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Meekan uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm ekibinizin toplantılarını kolaylıkla organize edebiliyorsunuz.

Meekan uygulaması, iş dünyasındakilerin oldukça beğeneceklerini düşündüğüm bir toplantı ve buluşma ayarlama uygulaması olarak karşımıza çıktı ve ücretsiz olarak Android kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Zira uygulamanın sahip olduğu tüm yetenekler sayesinde ekip arkadaşlarınızı toplantılara davet etmek ve böylece herkese uygun bir buluşma vakti organize etmek mümkün hale geliyor.

Uygulamanın kolay kullanılır ve sade arayüzünü kullanırken tüm işlevlerine en hızlı yoldan ulaşma imkanı mevcut. Meekan kullanan ekip arkadaşlarınız, hangi takvim servisini kullanırlarsa kullansınlar bu servislerle senkronizasyon gerçekleşebiliyor ve bir toplantı organize etmek istediğinizde herkes için en uygun görünen vakit toplantının zamanı olarak belirleniyor. Dolayısıyla herkese tek tek sormak yerine toplu olarak en uygun toplantı vaktini belirlemeniz çok kolay bir hale geliyor.

Google Takvim, iCloud, Exchange hesapları gibi oldukça çeşitli takvim servislerini destekleyen Meekan uygulamasını bu servislerden faydalanan iş arkadaşlarınız sorunsuzca kullanabiliyorlar. Uygulamanın bir süre sonra kullanım alışkanlıklarınızı öğrenebilmesi sayesinde toplantılara dair tercihlerinizi hatırlaması ve yeni toplantı düzenlemelerinde yine bu alışkanlıklara yönelik tercihleri otomatik olarak sunması her defasında baştan tüm ayarları yapmanıza da gerek bırakmıyor.

Sık sık toplantılar ve buluşmalar düzenlemek zorunda olan ekip yöneticilerinin kullanmaktan keyif alacakları uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Meekan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME

Meekan uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca toplantılar organize edebilirsiniz.

Meekan uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının iş veya özel amaçlarla kolayca toplantılar organize edebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve hem temiz arayüzü hem de işlevsel yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sık sık buluşmalar ayarlamakta zorlanan kullanıcıların ekiplerini daha iyi yönetebilmek için denemeleri gereken bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Uygulama Google Takvim, Exchange ve iCloud gibi diğer takvim servisleriyle sorunsuz bir şekilde uyuşabildiği için, ekip üyeleriniz hangi takvimi kullanırlarsa kullansınlar onları en hızlı yoldan uygun olan saat ve günde bir araya getirmek mümkün oluyor. Meekan'ı kullanırken davet etmek istediğiniz ekip üyelerinin hepsini etkinliğe ekliyor, daha sonra uygulamanın size önerdiği boş vakitler arasında seçimler yapabiliyorsunuz. Böylece tek tek sormadan kimin hangi saat ve günde uygun olduğunu sormadan tespit etmek ve toplantıyı herkesin boş olduğu bir ana almak mümkün hale geliyor.

Kullanıcı alışkanlıklarını öğrenebilen bir algoritmayla hazırlanmış olması sayesinde bir süre sonra hiç detaya girmeden saniyeler içerisinde toplantı ayarlamak da çok basit bir hale geliyor. Zira uygulama sahip olduğunuz tercihlerin genel istatistiklerini elinde tutuyor ve bunlara göre yeni toplantıları düzenlerken hızlı seçimler yapabiliyorsunuz.

İş dünyasının yoğun temposundan yorulanların kesinlikle denemeleri ve toplantılarını ayarlamaları gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.