Meitu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,546 TOPLAM İNDİRME

Meitu Android uygulaması ile cilt kusurlarını kapamaktan bacak uzatmaya, yüz gerdirmeden makyaj yapmaya her şeyi yapabiliyorsunuz.

Meitu, kendi çektiğiniz veya herhangi bir fotoğrafa anime makyajı uygulamanıza izin veren ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması. Sosyal ağ kullanıcıları arasında oldukça popüler olan makyaj uygulamasıyla selfie fotoğrafta çirkin çıkma şansınız yok. Tek dokunuşla yüzünüzdeki tüm kusurları kapatabiliyorsunuz.

Çin dışında da milyonlarca indirmeye ulaşarak listeleri zorlayan fotoğraf uygulaması Meitu ile yapamayacağınız şey yok. Akne, leke ve diğer cilt kusurlarını kapama, gözlere ışıltı verme, yüz gerdirme hatta bacak uzatma bile yapabiliyorsunuz bu ücretsiz uygulamayla. Ayrıca kırpma, döndürme, arka plan kaldırma, fotoğraf kolaj yapma gibi işlemleri de tek dokunuşunuzla uygulayabiliyorsunuz.

Ancak Meitu’yu popüler yapan anime makyaj uygulaması. Son güncellemeyle birlikte gelen makyaj yapma özelliği, seçtiğiniz bir yüze hızlıca anime filtre uygulamanıza izin veriyor. Anime karakterlere özeniyorsanız Meitu ile yüzünüze hiçbir şey sürmeden bu makyajı uygulama şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Meitu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Meitu, App Store'da en popüler 10 ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması arasında.

Meitu, App Store’da ilk 10’a girmeyi başaran ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması. Selfie çekmeyi seven kullanıcılara özel hazırlanan iPhone uygulamasında cilt kusurlarını kapatma, yüz germe, göz rengini parlaklaştırma hatta bacak uzatma işlemlerini tek dokunuşla kolaylıkla yapabiliyorsunuz.

Yüz algılamada oldukça başarılı olan Meitu ile profesyonel kullanıma yönelik Adobe Photoshop programında yapabildiğiniz güzelleştirmeye yönelik işlemleri rahatlıkla yapma şansına sahipsiniz. Rötuş, leke kaldırma, zayıflama, bacakları uzun gösterme, göz iyileştirme dahil aklınıza gelebilecek her şeyi tek dokunmayla saniyeler içinde yapabilmenin yanı sıra kırpma, döndürme, arka plan yok etme, fotoğraflardan kolaj oluşturma gibi işlemleri de uygularken fazla zaman harcamıyorsunuz.

Anime severler için ayrıca anime makyajı yapma seçeneği de sunan Meitu, tüm bu özellikleri ücretsiz olarak sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Meitu APK

    Meitu APK, fotoğraf ve videolarınızı 200'den fazla efekt ile düzenleyebileceğiniz bir düzenleme uygulamasıdır.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.