Meltdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazlara çıkmış en başarılı aksiyon oyunlarından biri olan Meltdown, platformlar arası multiplayer olarak da oynanıyor.

Adrenalin yüklü bir oyun arayıp mobil cihazların bu konuda yeteri miktarda iyi olamayacağını düşünen herkesin Bulkypix yapımı olan Meltdown isimli bu oyuna göz atmasını şiddetle öneriyoruz. İsterseniz tek başına oynadığınız bu oyunda multiplayer modu sayesinde başkalarıyla da savaşabiliyorsunuz. Modern bilim-kurgu dünyasında paralı asker olarak oynadığınız bu oyun paramiliter yeneteklerinizi konuşturacağınız bir savaş alanı sizleri bekliyor olacak.

Tek başına oynamaya karar vermeniz durumunda 30 farklı bölüm içerisinde sizi bekleyen bir macera var. Üstelik bu bölümleri tekrar etmeniz gerektiğinde ana hatları aynı kalsa da dekor ve rakipler hariç tasarımın tamamı değişiyor ve tekrar oynanabilirlik konusunda sıkılmadan devam etmenizi sağlıyor. Oyunda başarılı bulduğumuz bir başka nokta da rakiplerin her birinde kendilerine özgü bir saldırma yönteminin bulunması. Oynadıkça silah ve teçhizat toplayarak güçlenmeniz gerekiyor.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış bir oyun olan Meltdown ile bu oyunu iOS cihazına kuranlarla multiplayer oynayıp ortak haritalarda 4 kişiye kadar birlikte mücadele edebiliyorsunuz. Üstelik 3 farklı sınıf (Asker/Mühendis/Sıhhiye) seçebileceğiniz bu oyunu indirmek de tamamen ücretsiz.

Alper Çetiner

Meltdown

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazlara çıkmış en başarılı aksiyon oyunlarından biri olan Meltdown, platformlar arası multiplayer olarak da oynanıyor.

iOS cihazlarına çıkmış en iddialı oyunlardan biri olan Bulkypix yapımı Meltdown isimli bu oyun, aksiyon sevenlere vermiş olduğu adrenalin ile isim yapmış olan bir çalışma. Dilerseniz tek başına dilediğiniz zaman oynayabildiğiniz bu oyun aynı zamanda diğer platformlarda bu oyunu oynayan 3 arkadaşınızı da yanınıza alıp online oynamanızı sağlıyor. Moder bilim-kurgu dünyasında paralı bir askeri canlandırdığınız bu oyunda ucu bucağı bitmeyen savaş alanlarında rakiplerinizi alt edeceğiniz bir oyun sizleri bekliyor olacak.

Oyun içerisinde 30 farklı bölüm mevcut. Ama işin daha güzel tarafı bu bölümlerin her birinin tekrar oynanması durumunda arka plan tasarımları ve karşınıza çıkacak olan rakipler haricinde tüm mimarinin sil baştan değişmesi. Dolayısıyla gücünüzü arttırmak için aynı bölümü defalarca kez deneseniz bile karşınıza farklı tasarlanmış parkurlar çıkacağı için oyunu tekrarlıyormuş gibi hissetmeyeceksiniz. Oynadıkça karşınıza çıkan silah ve teçhizatlar sizi güçlendireceği için bunları toplamak kaderinizi değiştirecek kadar önemli.

iPhone ve iPad kullanıcıları için tasarlanmış bir aksiyon oyunu olan Meltdown ne yazık ki bu platforma ücretsiz olarak indirilemiyor. Asker, Mühendis veya Sıhhiye gibi 3 sınıf arasından seçim yapabildiğiniz bu oyunda uygun takım kompozisyonlarıyla bölümleri süpürmek daha da hoşunuza gidecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Motocross Meltdown

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz motor yarışı oyunudur.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!