Memorado

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Memorado uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan zihin geliştirme alıştırmaları çözebilirsiniz.

Memorado uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında zihin pratiği yapmak için kullanabilecekleri ücretsiz beyin jimnastiği uygulamaları arasında yer alıyor ve içerisindeki onlarca oyunun yüzlerce farklı bölümü sayesinde her boş kaldığınızda kendinizi geliştirmek için size bir fırsat yaratıyor.

Uygulamada yer alan alıştırma ve oyunlar, insan beyninin beş farklı bölgesini geliştirmek için hazırlanmışlar ve bu bölümler şu şekilde listeleniyorlar:

  • Hız
  • Reaksiyon
  • Konsantrasyon
  • Mantık
  • Hafıza

Uygulamanın arayüzünün sade ve bulmacalara kolayca odaklanmanıza yardım olacak şekilde hazırlanmış olması sayesinde kullanırken sadece karşınıza çıkan zorlukları çözmeye çalışacak ve gerisini boş vereceksiniz. Geçtiğiniz oyunlar ve bölümler boyuncaki performansınız ise uygulamanın kendi puanlama sistemi tarafından değerlendiriliyor ve zamanla kendi kendinizi aşmak için çaba gösteriyorsunuz.

Memorado içerisindeki tüm bu oyunlar, sinir ve insan beyni uzmanları tarafından hazırlandığı için oyununuz esnasında gerçekten gelişiminizi takip etmeniz ve bunu farketmeniz mümkün oluyor. Ayrıca uygulamadan daha fazlasını isteyen kullanıcılar için hazırlanmış satın alma seçenekleri ile daha fazla içeriğe erişmek de olası imkanlar arasında.

Eğer kendi zihninizi eğitmek ve onu daha verimli bir şekilde kullanmak istiyorsanız göz atmadan geçmemeniz gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Memorado

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
27.7 MB DOSYA BOYUTU

Memorado, iOs cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir zihinsel egzersiz uygulaması.

Memorado, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir zihinsel gelişim ve egzersiz uygulaması olarak dikkat çekiyor.

İki milyondan fazla kullanıcısı olan Memorado sayesinde siz de boş zamanlarınızda zihin egzersizleri yapabilir, hafıza, odaklanma ve düşünsel faaliyetlerimizi geliştirebilirsiniz. Açıkçası biz uygulamayı kullanmaktan epey keyif aldık. Eğitim odaklı olmasına rağmen oyun havası yarattığı için asla sıkıcı bir hale gelmiyor.

Memorado'da 15 farklı kategori altında toplanmış 450 bölüm bulunuyor. Bu kategoriler hafıza, mantık, odaklanma, reaksiyon ve çalışma hızı gibi bileşenlerden oluşuyor. Dilediğiniz kategoriyi seçip o kategoride yer alan soruları çözmeye başlayabilirsiniz. Görsel olarak son derece tatmin edici bir seviyede yer alan Memorado, bu tarz bir uygulamadan olan beklentiyi fazlasıyla karşılıyor.

Uygulamada elde ettiğimiz puanları arşiv üzerinden takip edebiliyor eski ve yeni puanları kıyaslayabiliyoruz. Böylece zihinsel gelişimimizi detaylı bir şekilde görme şansına sahip oluyoruz. Elbette uygulamanın etkisini gösterebilmesi için düzenli olarak kullanmak gerekiyor. Aksi halde pek fayda göremeyebilirsiniz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Memorado, boş zamanlarını düşünsel faaliyetlerini geliştirmek amacıyla kullanabileceği bir uygulama arayan herkesin başvurması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • TeacherKit

    TeacherKit uygulamasını kullanarak, sınıflarınızı ve öğrencilerinizi kolayca organize edebilirsiniz.