Merchants of Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

Merchants of Space güzel grafiklere sahip bir mobil strateji oyunudur

Merchants of Space oyunculara ticari yeteneklerini konuşturma imkanı veren bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Merchants of Space'de uzayın derinliklerinde geçen bir hikaye konu alınıyor. Oyunda uzaya yolculuk ederek kendi uzay istasyonunu kurmaya çalışan bir koloninin yönetimini elimize alıyoruz. Temel amacımız ise uzayın en büyük kolonisini inşa ederek en zengin uzay istasyonu haline gelmek. Bu iş için sürekli çalışmamız ve istasyonumuzu geliştirmemiz gerekli.

Merchants of Space'de üretim ve ticaret başarının anahtarı. Oyunda madenler bularak maden çıkarmamız, sonrasında bu madenleri işlememiz gerekiyor. Fakat iş burada bitmiyor. Ürettiğimiz kaynakları karlı bir şekilde satmamız da gerekiyor. Diğer kolonilerden gelen astronotlar ve uzalılar ticaret yapabileceğimiz müşteriler arasında. Ticaret yaptıkça elde ettiğimiz gelirle uzay istasyonumuza yeni yapılar ekleyebiliyoruz; uzay limanları, fabrikalar, gazinolar ve daha birçok yapı türü oyunda bizi beklemekte.

Merchants of Space göze hoş görünen grafiklere sahip. Online altyapıya sahip olan oyunda haftalık yarışmalarda arkadaşlarınızla yarışabilir ve belirlenen hedefleri gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Merchants of Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
89.4 MB DOSYA BOYUTU

Merchants of Space online altyapıya sahip bir mobil strateji oyunudur

Merchants of Space eğer uzayda geçen bir maceraya atılmak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Merchants of Space üretim ve ticaret üzerine kurulu bir yapıya sahip. Oyunda uzaya yerleşen ve kendi uzay istasyonunu inşa etmeye çalışan bir koloninin kontrolünü üstleniyoruz. Uzayın derinliklerinde geçen bu macerada temel amacımız en gelişmiş ve en büyük uzay istasyonunu yaratmak. Bu iş için maden çıkarmamız gerekiyor. Madeni çıkardıktan sonra bu madenleri işleyerek satışa uygun hale getirmemiz gerekmekte. Bu adımdan sonra sıra madenleri satmaya geliyor. Müşterilerimiz arasında diğer kolonilerden gelen astronotlar ve uzaylılar yer alıyor.

Merchants of Space sahip olduğu online altyapısı ile diğer oyuncularla etkileşim kurmanızı ve ticaret yapmanızı da mümkün kılıyor. Oyunda ticaret yaparak para kazandıkça uzay istasyonunuzu daha görkemli bir hale getirebilmeniz mümkün. Uzay limanları, eğlence merkezleri, yeni fabrikalar hem size gelir kazandıracak hem de uzay istasyonunuzu daha görkemli hale getirecek yapılar.

Merchants of Space güzel grafikleri ile göze hoş görünen bir oyun deneyimi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merchants of Kaidan

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Warhammer 40,000: Space Wolf

    Warhammer 40,000: Space Wolf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Space Commander

    Space Commander, kaliteli grafikler sunan uzay strateji oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Mushroom Wars: Space!

    Mushroom Wars: Space! mobil cihazları üzerinde keyifli bir strateji oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek.
  • Deep Space Fleet

    Deep Space Fleet, Android cihazınıza indirip oynayabileceğiniz uzay temalı strateji oyunu.
  • Space War: Galaxy Defender

    Space War: Galaxy Defender, uzayda araştırma yapmak için yolculuk yapan geminize yapılan saldırıları savunmayı amaçlayan bir strateji oyunudur.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.
  • Space Defence

    Space Defence, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.