Merge Dragons!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Merge Dragons!, Android işletim sistemli mobil cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynanabilen Merge Dragons! mobil oyunu, objeleri birleştirdikçe hazzınızı katlayacağınız bulmaca kategorisinde değerlendirilen bir oyundur.

Merge Dragons! mobil oyununun temel motifi ejderhalar olsa da işin özünde aynı olan nesneleri birleştirmek yatıyor. Piyasadaki benzerleri gibi özdeş objeleri birleştirerek skor yaptığınız oyunda, yaratılan büyülü dünyaya ait motifler başarıyla oyuna yerleştirilmiş.

Hayatın sona erdiği büyülü dünyayı tekrar canlandırmanın tek yolu ejderhaların şifalı gücünden yararlanmak iken, yumurta halinden birleştirmeye başlayıp sonunda yetişkin ejderhaları ortaya çıkaracaksınız. Böylelikle ihtiyaç olan ejderhaların gücünden yararlanmak mümkün olacak.

Oyun boyunca karelerle parsellenmiş bir arazide her kare üzerine yerleştirilen nesneleri birleştirerek arazinizi de genişletmeniz mümkün. Oyunda ejderhaları, ağaçları, hazineleri, yıldızları ve sihirli çiçekleri birleştirerek ilerleyeceksiniz. Birleştirme işleminin gerçekleşmesi için en az 3 benzer nesneyi bir araya getirmeniz gerekiyor.

8 büyüme aşaması geçiren 17 ejderha türü bulunan oyunda 500’den fazla da nesne yer alıyor. 600’den fazla da bölüm bulunan Merge Dragons! mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Merge Dragons!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Merge Dragons!, iPad ve iPhone cihazlardan oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Merge Dragons! oyunu, ejderhaların diyarında hayatı yeniden canlandırabileceğiniz büyülü bir dünyanın kapılarını açan keyifli bir tür bulmaca oyunudur.

Gram Games tarafından piyasaya sunulan Merge Dragons! mobil oyununda canlı yaşamının yok olmak üzere olduğu bir dünyayı tekrar uyandırmaya çalışacaksınız. Yalnızca ejderhaların şifalı gücüyle yeniden canlandıracağınız bu dünyada ejderhaları yumurta aşamasından başlayarak platform üzerinde birleştirerek yetişkin bir ejderha olana kadar büyütmelisiniz.

Ejderhaların yanı sıra ağaçlar, sihirli çiçekler, yıldızlar, hazineler gibi oyunu süsleyen tüm motifleri birleştirip skor yapabileceğiniz oyunda karelerle bölünmüş yeşil bir arazi sizin platformunuz olacak. Ayrılan kareler üzerinde yer alan nesneleri birleştirerek ilerleme kaydettiğiniz Merge Dragons! oyununda bir bulmaca oyununun uygun motiflerle donatılıp büyülü bir dünyaya nasıl kapı açtığına şahit olacaksınız.

Birbirinden karışık 600’den fazla bölümün yer aldığı Merge Dragons! oyununu oynamak için internet bağlantısına da ihtiyacınız olmayacak. En az 3 nesneyi birleştirerek alanınızı büyütebileceğiniz oyunda 17 ejderha türü ve 500’den fazla farklı nesne yer alıyor.

Tam anlamıyla bir görsel şölen sunan Merge Dragons! mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.
  • Infinity Merge

    Infinity Merge, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde oynanabilen bir tür bulmaca oyunudur.
  • Puzzle & Dragons

    Puzzle & Dragons, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz RPG ile bulmaca oynlarının karışımı olan eğlenceli ve heyecanlı bir 3'lü eşleme oyunudur.
  • Puzzle Defense: Dragons

    Puzzle Defense: Dragons, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir savunma oyunudur.
  • Merge Down

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Merge Magic!

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Merge Quest

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu