Meshi Quest: Five-star Kitchen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Meshi Quest: Five-star Kitchen, SQUARE ENIX'in Android cihazlarda oynanabilen zaman yönetimi oyunu.

Meshi Quest: Five-star Kitchen, SQUARE ENIX tarafından geliştirilen zaman yönetimi oyunu. Android platformunda ücretsiz oynanabilir olan oyunda bilindik Japon yemeklerini yapmaya çalışıyoruz. Küçük bir suşi restoranında çalışarak başladığımız oyunda deneyim kazandıkça yeni mutfaklara giriyor, hatta kendi restoranımızı açıyoruz.

Final Fantasy, Hitman, Lara Croft, Championship Manager ve daha nice kaliteli oyunla mobil platformda en iyi geliştiriciler arasında olan SQUARE ENIX’in son oyunu Meshi Quest’de Japon mutfağının leziz tatlarını deniyor, restoranımıza gelen müşterilere servis ediyoruz. Aralarında suşi, yakitori, ramen, soba, katsunun da bulunduğu yüzlerce Japon yemeği yapıyoruz.

Diğer zaman yönetimi oyunlarında olduğu gibi restoranımıza gelen müşterilerin siparişlerini en hızlı ve de istedikleri şekilde hazırlamamız gerekiyor. Fazla beklettiğimiz müşteriler veya pişirme şiddetini ayarlayamadığımız yemekler bize pahalıya mal oluyor. Tam tersi; harika performans sergilersek mükemmel bonusu alıyoruz ki bunu üst üste başarmamız, restoranımızı büyütmek için ihtiyaç duyduğumuz parayı daha hızlı kazanmamızı sağlıyor.

Erkan Calp

Meshi Quest: Five-star Kitchen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Meshi Quest: Five-star Kitchen, SQUARE ENIX'in iPhone ve iPad'de oynanabilir restoran oyunu.

Meshi Quest: Five-star Kitchen, en iyi Japon yemeklerini yaptığınız zaman yönetimi oyunu. SQUARE ENIX’in iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı oyunda suşi restoranınıza gelen müşterilerinizi en iyi şekilde karşılayabilmek için uğraş veriyorsunuz. Zamanı çok iyi değerlendirmeniz gereken eğlenceli bir oyun.

Mobil platformda da kaliteli oyunlar çıkaran SQUARE ENIX’in yeni oyunu Meshi Quest, farklı restoranlara girip Japon yemekleri hazırladığınız harika bir oyun. Oyuna ilk başladığınızda suşi restoranında çalışıyorsunuz ancak para kazanmaya başladıkça restoranınızı genişletiyor, sadece Japon yemeklerinin olduğu yeni restoranlar açıyorsunuz. Japon yemekleri demişken, 200’e yakın Japon yemeği hazırlıyorsunuz. Suşi, yakitori, ramen, noddle, curry soslu katsu ve daha nice Japon mutfağının en iyi yemeklerini hazırlıyorsunuz.

Dokun, sürekle ve bırak kontrol sistemiyle eğlence oynanış sunan Meshi Quest’de aynı suşi restoranında ömür boyu çalışmak istemiyorsanız, siparişleri olabildiğince hızlı ve de müşterilerinizin istediği şekilde hazırlamanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Quest

    Bilim kurgu temalı kart savaş oyunu
  • Five Nights at Freddy's 6 APK

    Five Nights at Freddy's 6 APK popüler korku oyunu serisinin sonuncusu. Serinin altıncı oyunu kendi pizzacınızda geçiyor.
  • Kitchen Scramble 2

    Dev bir karavanda lezzetli yemekler yaparak dünyanın farklı ülkelerini gezeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Driving Quest!

    Driving Quest! zorlu sürüş testlerine katılacağınız bir araba oyunu
  • Cosmos Quest

    Cosmos'u araştır ve insanlığın kökenini bul.
  • Royal Idle: Medieval Quest

    Yasak Vadiye ulaşın ve sınırsız gücü ele geçirin.
  • Champion Soccer Star APK

    Champion Soccer Star APK ile kendi futbolcumuzu yaratacak ve dünyaca ünlü kulüplere transfer olmaya çalışacağız.
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.