Messi Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Messi Runner, yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Android platformuna çıkan resmi mobil oyunu.

Messi Runner, dünyanın en pahalı oyuncusu olarak gösterilen Lionel Messi’nin yer aldığı sonsuz koşu türünde aksiyonun hiç dinmediği eğlenceli bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyun Subway Surfers tadında.

Sonsuz koşu oyunu denildiği vakit akla gelen ilk isimlerden Subway Surfers formatında hazırlanan oyunda yıldız futbolcu Lionel Messi yeni imajıyla karşımıza çıkıyor.

Dünya genelinde taşkınlık çıkaran taraftarları yakalamaya çalıştığımız oyunda koştuğumuz süre boyunca önümüze birçok engel çıkıyor. Engelleri sahadaki performansımızı göstererek aşmaya çalışıyoruz. Kayma, zıplama, takla atma türlü hareketlerin yanı sıra şut çekerek engel teşkil eden her şeyden kurtuluyoruz. Amacımız engellere takılmadan olabildiğince koşmak.

Erkan Calp

Messi Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Messi Runner, yıldız futbolcu Lionel Messi'yi yeni imajıyla gördüğümüz mobil koşu oyunu.

Messi Runner, efsane isim Lionel Messi’nin iOS platformuna çıkan resmi mobil oyunu. Sonsuz koşu türünde hazırlanan oyunda dünya genelinde olay çıkarmayı seven çıldırmış taraftarları durdurmaya çalışıyoruz.

Göze hoş gelen görseller sunan koşu oyunu oynanışıyla Subway Surfers’ı fazlasıyla anımsatıyor. Farklı olarak kontrol ettiğimiz karakter yıldız bir futbolcu. Messi’yi yenilediği imajıyla gördüğümüz oyuna sert bir vuruş yaparak başlıyoruz. Koştuğumuz süre zarfında yolumuza birçok engel çıkıyor. Engeller arasından çevikliğimizi kullanarak sıyrılıyoruz. Hiç geçiş noktası bulamadığımız durumlarda sert bir şut çekerek yol açıyoruz kendimize.

Futbol mekanikleri üzerine kurulu sonsuz koşu oyununda bölümlerde topladığımız altınlar sadece puan kazandırmıyor; farklı kostümler giymiş Messi’nin kilidini açmamızı sağlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messi Space Scooter Game

    Messi Space Scooter Game, Leo Messi ile çok farklı ve aksiyonu bol serüvenlere gireceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android macera oyunu.
  • Skyrise Runner

    Skyrise Runner Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyun.
  • Totem Runner

    Totem Runner, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.
  • Dissident: Survival Runner

    Dissident: Survival Runner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Chelsea Runner

    Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.
  • Anti Runner

    Sonsuz koşu oyunlarından sıkılmış olabilirsiniz ama belki de bu türden intikam almak istiyorsunuzdur. O halde, Anti Runner ile koşuculara angel olun.
  • Line Runner

    Line Runner, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz üzerinde oynayabileceğiniz gerçekten bağımlılık yapan ve zorlu bir aksiyon oyunudur.
  • Subway Runner

    Subway Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur