Metal Fist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Arena dövüşleri hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

Metal Fist, süper kahramanların interaktif arenalarda dövüştüğü hızlı tempolu bir mobil oyun. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan süper kahramanlı aksiyon oyunları arasında böylesine denk gelmedim diyebilirim. Görsel olarak sınırları zorlayan oyun oynanış tarafında da kalitesini ortaya koyuyor. Süper kahramanları buluşturan oyunları seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

Mobil platformda grafiklerinin yanında benzersiz oynanışıyla öne çıkan aksiyon oyununda kas yığınından oluşan adamlardan tehlikeli dansçılara, sokak serserilerinden büyücülere her biri eşsiz dövüş stiline sahip karakterlerle arena dövüşlerine katılıyorsunuz. Dövüş esnasında platformdaki her şeyle etkileşime geçebiliyorsunuz. Tuzak olarak koyulmuş şeylerden kaçmak ya da kaçmayıp rakibinizin üzerine fırlatmak veya düşürmek size kalmış. Birkaç round süren dövüşlerde süre sınırı yok. Rakibinizi bitirdiğinizde oyun sonlanıyor elbette ancak kahramanınız daha da güçleniyor. Topladığınız kartlarla karakterinizin hem görünümü değiştiriyor hem de yeteneklerini geliştiriyorsunuz.

Dünyanın dört bir yanından oyuncularla gerçek zamanlı haftalık düzenlenen turnuvalara katılabilir veya tek oyunculu modda görev bazlı ilerleyebilirsiniz.

Erkan Calp

Metal Fist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
314.2 MB DOSYA BOYUTU

Online arena dövüş oyunları arasında en iyisi!

Metal Fist, süper güçlere sahip karakterlerle arena dövüşlerine girdiğiniz, aksiyon dozu yüksek süper keyifli bir mobil oyun. Grafiklerin üst düzey tutulduğu online dövüş oyununda kas yığının oluşan devlerden masum görünen kız savaşçılara, sokak serserilerinden büyücülere birçok karaktere sahipsiniz. Kendi dövüş stilleri olan ve özel silahları olan karakterleri buluşturan bu oyunu kaçırmayın derim.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla şaşırtan online arena dövüş oyunu, iPhone ve iPad’de oynadığım süper kahramanlı aksiyon oyunları arasında en iyisi. Karakter çeşitliliğinden modellemesine, arenalardan modlara dört dörtlük hazırlanmış bir dövüş oyunu bizlerle. Çılgın silahlarla donatılan karakterlerle dövüşürken arenada objeleri de kullanabiliyorsunuz. Etrafınızda aslında tuzak olarak koyulmuş objeleri rakibiniz üzerinde deneme, her şeyi fırlatma özgürlüğüne sahipsiniz. Multiplayer modda oynarsanız rakipleriniz sizin gibi gerçek oyuncular oluyor ve haftalık düzenlenen turnuvalarda başarı elde etmek için kapışıyorsunuz. Tek oyunculu moda geçtiğinizde finali etkili boss’larla yapacağınız zorlu görevleri almış oluyorsunuz.

Metal Fist Özellikleri:

  • Haftalık ödüllü çok oyunculu turnuvalar
  • Dövüş sistemini derinlemesine öğreten tek oyunculu mod
  • Güç değil taktiksel dövüşler
  • Etkileşimli arenalar
  • Karakter özelleştirme, seviye atlama
  • Unreal Engine 4 teknolojisiyle hazırlanmış etkileyici görseller
  • Sezgisel dokunmatik kontroller

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Injustice 2 APK

    Injustice 2 APK, DC süper kahramanlarla süper kötülerin karşı karşıya geldiği dövüş oyunu. Mobildeki en iyi süper kahraman oyunlarından!
  • Super Brawl Universe

    Nickelodeon çizgi filmlerinin karakterleri bu mobil oyunda
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Miraculous APK

    Miraculous APK, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi resmi mobil oyunudur. Süper kahraman koşu oyunu süper eğlenceli oynanışa sahip.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK

    Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK, süper kahramanların destansı savaşına dahil eden aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • 99 Challenges!

    İmkansız süper kahraman görevlerini tamamlamanız gerekiyor